Catrice 060 Knight Rider Is Calling.

Weer zo’n juweeltje die jammer genoeg discontinued is. Gelukkig heb ik deze duo oogschaduw van Catrice alsnog voor een mooi prijsje uit de uitverkoopbak kunnen vissen voor ik geloof €2,50. Normaal kosten deze duo oogschaduws €3,79 als ik het goed heb.

Knight Rider Is Calling heeft twee tinten die naar mijn mening echt de perfecte basiskleuren zijn voor een smokey eye. Lekker simpel en klassiek. Wel hebben de twee pans verschillende groottes. De grote pan (deze bevat 3 gram product) is een mooie donkergrijze tegen zwart aan tint met een metallic finish. De kleinere pan (deze bevat 2 gram) is een zilverkleurige shimmery oogschaduw die ook erg mooi is voor een subtiele highlight.

Over de pigmentatie van deze twee tinten kan ik alleen maar lovend zijn. Ook zonder basis zijn deze goed gepigmenteerd en de kleuren blenden makkelijk en mooi in elkaar. Het enige nadeeltje aan deze duo oogschaduw vind ik dat de oogschaduws wat zacht zijn en daardoor snel brokkelen. Pas dus op voor fall out!

Al met al, weer een goede vangst uit een uitverkoopbak!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice 060 Knight Rider Is Calling.”

 1. Waauw, mooi duo!
  Alleen vind ik het jammer dat je vaak producten reviewd die niet meer in het assortiment zitten. Als ik dit duo zie zou ik hem ook wel willen hebben, maar dat kan dan helaas niet meer, dus dan heb ik ook niet zoveel meer aan de review.
  Vat dit alsjeblieft niet verkeerd op, ik ben fan van je site!

  1. Ik begrijp wat je bedoel :)
   Wel doe ik deze alsnog reviewen omdat ze nog wel in de uitverkoopbakken te vinden zijn :3 niet alle filialen zijn zo snel met hun ‘rest producten’ om ze maar even zo te noemen ^^

 2. ik heb ook zoiets alleen dan nog met paars erbij en de donkere kleur is zeer goed gepigmenteerd, bijna te haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//