Catrice 030 Meet Me At Coral Island.

Lakjes van Catrice maken al lange tijd deel uit van mijn nagellak verslaving en zeker met 50% kortingsacties kan ik mezelf niet inhouden. Een tijdje geleden had ik daarom ook dit lakje meegenomen en aangezien koraal echt een lekker zomers kleurtje is, moest ik wel!

 

Het is een fijn lakje, lakje fijn door het typische Catrice kwastje. De lak dekt in ongeveer 2 a 3 laagjes en droogt gemiddeld snel. De verpakking is simpel, classy maar herkenbaar voor Catrice. De kleur is gewoonweg gorgeous! Een mooie koraalkleurige creamy lak kon niet missen in mijn stash.

Het potje bevat 10ml lak en kost normaal gesproken €2,49.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice 030 Meet Me At Coral Island.”

  1. Mooie kleur! Vind het alleen wel wat jammer dat hij nog wat doorschijnt op je swatch foto :(

  2. @Beautyill ja dat is het enige nadeel aan het lakje, je hebt 3 lagen nodig of meer om het totaal dekkend te krijgen.. niet echt een haast-proof lakje!

  3. Wat een mooie kleur, ik vraag me nu af waarom dit lakje nog ontbreekt in mijn stash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//