Catrice 020 Man, Go Tango.

Een tijd geleden had ik dit mooie felle oranje lakje gekocht omdat ik *schaamteloos* nog geen echte oranje lak had. (en dat noemt zich Nederlander! XD)
Het heeft een mooie maar herkenbare verpakking voor Catrice lakjes en het kwastje lakt wel fijn, niet streperig of wat dan ook.
De kleur zelf is lekker fel en zomers, perfect voor Koninginnedag of wanneer het Nederlands elftal weer eens moet spelen. Jammer genoeg dekt deze lak niet erg goed, je hebt toch zeker wel zo’n 3 a 4 laagjes nodig wil je hem dekkend krijgen en dan nog schijnt soms de kleur van je eigen tips wat door. Om dit te voorkomen dus je van te voren een witte lak aanbrengen, deze zorgt er dus voor dat de oranje lak dekkender en nog feller overkomt.
 (In normaal daglicht, boven. En in zonlicht, onder.)
Al met al, een redelijk fijn en vrolijk lakje voor een mooi prijsje van €2,49.
x femketje

PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen? 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Catrice 020 Man, Go Tango.”

 1. ik heb hem ook! Bij mij denk'tie wel in 2 laagjes! (en dan gooi ik niet in een keer een klodder erop ;-))

 2. Ik gebruik dit kleurtje altijd voor koninginnedag en als er voetbal is. Bij mij dekt ie volgens mij wel binnen 3 laagjes en zie je dan geen vnl, maar m'n nagels zijn wel wat korter dan die van jou ;)

 3. ik wou hem ook kopen, maar hij was steeds uitverkocht wat ik heel vreemd vond want zo'n gewild kleurtje is het niet:P

 4. een vriendin van mij draagt hem altijd met matte topcoat, is ook best mooi♥

 5. ik heb hem ook, maar even voor alle dames:
  Deze gaat in augustus/september de catrice collectie uit!
  Nu kost ie nog maar 1,25 (50% korting)
  Dus als je deze nog wilt halen, haal hem nu!

 6. Ik vind oranje een mooie kleur, vooral voor de zomer, maar ik ben altijd bang dat mensen iets in de trent van WK gaan roepen haah :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//