Catrice 01 Fuchsiarama.

Roze nagellak: i’m a fan! Zo kon ik het ook niet laten om deze pretty roze lak mee te nemen voor de helft van de prijs tijdens een mooie kortingsactie bij Kruidvat. Normaal kosten Catrice lakjes €2,99 voor 10ml lak, lekker budget dus maar altijd relaxed wanneer je maar de helft hoeft te betalen!

DSC_3560 copy DSC_3561 copy Fuchsiarama is een super pretty roze tint, misschien wel mijn meest favoriete roze tint nagellak ever. De kleur kan ik het best omschrijven als aardbei milkshake roze met net een beetje meer aardbei dan milk. Een beetje berry-ish, laten we het daar maar op houden. De lak heeft een creamy structuur en dekt lekker snel met twee dunne laagjes.

DSC_3577 copy

Ik kan er eigenlijk niets negatiefs over zeggen. Ook heb ik nog geen slechte ervaringen gehad met de doppen en kwastjes die niet helemaal goed waren, dus voor mij zijn de nieuwe Catrice lakjes, en zeker deze, echt toppertjes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Catrice 01 Fuchsiarama.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//