Boek Review: Kleurboek Voor Volwassenen 1 & 2.

Echt een boek om te lezen is het niet, maar wel een kleurboek. Je weet wel, die we vroeger als kleine meisjes ook hadden, maar nu voor grown ups!

Ik kocht beide kleurboeken via bol.com voor net iets minder dan een tientje per stuk. Mooie deal want er staan ontzettend veel mooie afbeeldingen in, klaar voor ons om ingekleurd te worden. Zelf vind ik het inkleuren best rustgevend werken, erg lekker om gewoon zonder al te veel na te denken te doen op een avond na een ontzettend drukke werkdag. Relax modus aan, muziekje en een kop thee er bij en gaan met die banaan… of gewoon met kleurpotloden en stiften…

DSC_7785

DSC_7791De kwaliteit van het papier vind ik goed, het had ietsjes dikker gemogen mocht je graag met stiften e.d. werken, want op sommige stukjes wilde het bij mij nog wel een beetje doordrukken op de andere kant van de bladzijde. Anders dan dat is het prima papier en het boek zelf is redelijk stevig ondanks dat het geen hard cover heeft.

DSC_7793DSC_7789

Nog heel erg veel heb ik er niet in gekleurd, zo maar een aantal pagina’s omdat ik tot nu toe nog niet zo veel tijd gehad heb tussen het 5 a 6 dagen per week werken door. Toch moet ik zeggen dat ik de kleurboeken erg gaaf vind, en eigenlijk voor alle leeftijden en kleurboek-fans. Je bent nooit te oud om iets te doen wat je blij, rustig of simpelweg net wat gelukkiger maakt. Ook vind ik ze erg leuk om in (zomer)vakanties als deze aan te schaffen, zeker op dagen wanneer het regenachtig is en je liever binnen iets te doen hebt. Of ben je net als mij een beetje de sjaak en werk je alleen maar, of ga je gewoon niet op vakantie om welke reden dan ook, of heb je te veel tijd om handen: ga kleuren, it’s fun!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Boek Review: Kleurboek Voor Volwassenen 1 & 2.”

  1. Haha, geweldig he? Ik heb ze ook, en zo’n grote etui van de Bruynzeel en het werkt nog even ontspannend als vroeger, heerlijk ^^

  2. Mandela’s kleuren vond ik ook erg leuk! Niet dat ik daar iets zweverigs bij voelde hoor, maar gewoon het kleuren was leuk. Denk dat ik deze boeken ook ga aanschaffen!

  3. Kleuren is echt zo heerlijk ontspannen. Ik heb inmiddels al verschillende kleurboeken voor volwassenen en het helpt als je druk bent met veel dingen, je word er rustig van en het lijkt net of je alles weer beter aan kan. Ik hoor veel mensen er over, echt super leuk vind ik dat. Deze twee kleurboeken ken ik niet, iets om te onthoud dus. :-)

  4. Ik heb die kleurboeken al heel vaak in mijn handen gehad. Maar ik vermoed dat ik er een week in kleur en dat het dan blijft liggen. Maar vind ze wel heel gaaf!

  5. Hier zou mijn moeder blij mee zijn, die kleurt in de wat meer gedetailleerde kleurboeken maar die zijn nog steeds wel voor kinderen bedoeld. Die katjes zijn echt leuk btw!

  6. Deze komen op mijn wishlist! =D Ik vind het zelf ook leuk om mandala’s in te kleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//