Amika Blow Up Spray.

Eerder reviewde ik al een awesome lekker ruikend haarmasker van Amika, maar dit keer is het tijd voor een ander haarproduct namelijk de Amika Blow Up Spray.

DSC_3838 copy De spray belooft je haar te voeden en het goed in model te brengen, een glans te geven en dit alles zonder je haar te verzwaren. Dat laatste punt is iets wat bij mijn haartype als snel gebeurt als ik styling producten gebruik. Ik moet zeggen dat deze spray me verassend goed bevallen is. Ik gebruik het vooral op mijn nog vochtige haar, zo’n kwartiertje nadat ik uit de douche ben gestapt en ik mijn haar uit de handdoek haal. Ik spray het vooral op de punten omdat die soms nogal droog en wild kunnen zijn.

DSC_3839 copy

Als eerste de geur: deze is zoooo lekker, niet normaal gewoon. Ik kan er de hele dag wel aan snuffelen. Daarnaast blijft de geur ook de hele dag in mijn haar hangen. Lekker fris en vrouwlijk! Het goede nieuws is dat er geen dierlijke producten in zitten maar juist verzorgende plantaardige ingrediënten. Het slechte nieuws is dat ik binnenkort al een nieuwe flacon moet gaan kopen want ik ben zo gek op dit spul dat ik het om de dag gebruik! De spray geeft wat meer textuur aan mijn haar zonder dat het crunchy of plakkerig wordt, en het maakt mijn haar minder frizzy maar verzwaard het niet. Me likey!

Deze Blow Up spray kost €10,30 per flesje en is online te koop bij de beautywebshop JohnBeerens.com.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Amika Blow Up Spray.”

  1. Klinkt als een fijn product en fijn dat het je zo goed bevalt en je haar niet bezwaard. Dergelijke haar producten zijn helaas voor mijn haar niet geschikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//