Altijd Al Een Stralend Witte Lach Willen Hebben?

Dat is een vraag die tandpasta-reclames ons, de consument, vaak vragen. Ja duhhh! Wie wil dat nou niet, denk ik dan altijd. Het enige jammere is dat de reguliere zogenaamde whitening tandpasta’s vaak maar een minimaal resultaat of soms zelfs geen enkel resultaat bieden. Tanden bleken is daarom een stapje verder in de strijd tegen verkleurde tanden, maar wel iets wat je vaak bij een tandarts of schoonheidssalon moet laten doen.

Zelf ben ik best een weirdo wat betreft tanden en het bleken er van plus het hele gebeuren er rondom. Waarschijnlijk komt dat door mijn tandarts-angst die eigenlijk nergens over gaat omdat ik werkelijk nooit iets aan mijn tanden heb of heb gehad, maar wel altijd stressed out in de tandartsstoel lig tijdens de halfjaarlijkse controle.

LogoTandenBlekenNL

Gelukkig is daar tanden-bleken.nl, een webshop die producten verkoopt waarmee je lekker gezellig thuis en op je eigen tempo je tanden kunt bleken. Van whitening strips tot whitening tandpasta’s die wel werken en nog veel meer zoals White Light waarmee je zelf een schoonheidssalon-bleeksessie kunt fixen voor jouw tanden.

Wat mij opviel aan de shop is dat je ook gewoon kunt opbellen of tweeten over vragen die je hebt over bepaalde producten, super nice als je net als ik een twijfelkont bent over wat het beste en meest veilig werkt voor bijvoorbeeld gevoelige tanden. Tanden-bleken.nl heeft ook een facebook pagina waar je nog wat meer info kunt vinden. Ook is er nu een fijne sale aan de gang waarbij je producten met dikke korting kunt scoren, plus een mooie actie waarbij je op dit moment geen verzendkosten betaald!

WhiteLight-met-6-extra-tandenbleekgels-300x300

Zelf vind ik deze set wel erg nice, zeker voor de lage prijs van 23,95 euro voor een complete set en 6 extra bleekgels. Check vooral tanden-bleken.nl ff uit, mocht je nog op zoek zijn naar een budget-proof bleekset.

Heb jij je tanden al eens zelf gebleekt, of misschien laten bleken?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Altijd Al Een Stralend Witte Lach Willen Hebben?”

  1. Ik heb dat nog nooit gedaan en ben het voorlopig ook niet van plan. Het is bijna altijd slecht voor je tanden, wat uiteindelijk alleen maar meer verkleuring oplevert. Mochten ze echt heel geel worden wil ik er wel eens over nadenken, maar dan laat ik het zeker door een professional doen. Liefs

  2. Ik heb die set vorig jaar via Ebay gescoord! Werkt waarschijnlijk goed als je tijdens de bleekperiode (2 weken) kleurstoffen en aantastingen (koffie, thee, rode marinade) vermijdt. Je zag wel meteen resultaat! Op ebay is het wel stukken goedkoper hoor!

  3. Misschien binnenkort eens uitproberen! Ik wil heel graag mijn tanden bleken, maar durf niet :P Bang dat ze afbreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//