Action Tip: Hegron Pure & Nature Cleansing Tonic.

Tijdens mijn shoplog bij Action eind vorige maand was ik eigenlijk op zoek naar een nieuwe tonic aangezien mijn favoriete Essence tonic waarschijnlijk uit het assortiment gehaald is. Ik zocht een goedkope maar milde tonic, die wel goed zijn werk deed en mijn huid goed zou reinigen. Daarnaast moest het me geen rare plekjes of breakouts geven dus het was nogal tricky om een geschikte en vooral budgetproof tonic te vinden. Toen zag ik deze tonic staan in de beauty gang bij Action voor maar €1,49 per fles van 200ml tonic.

DSC_3115 copy DSC_3117 copyDe reden waarom ik deze een kans heb gegeven is niet alleen de prijs maar ook het feit dat deze tonic claimt goed te werken voor normale tot gecombineerde huid *wat ik dus afwisselend in de verschillende seizoenen heb, in de zomer wat vetter, in de winter heel wat droger*. Verder zit er aloe vera en argan olie in wat ik beide erg fijne ingrediënten vind. Ik heb zelfs 2 grote aloe vera planten in huis staan voor super verse facial maskertjes te maken! Het goede nieuws is dat de aloe vera gel al als 3e op de ingrediëntenlijst staat, wat betekend dat er aardig veel van in zit. Me likey! Arganolie staat op de 9e plaats van de in totaal 21 ingrediënten, niet slecht dus. Wel zit er parfum in deze tonic wat voor de meest gevoelige huidjes onder ons weer niet zo fijn is, zelf heb ik daar geen problemen mee.

Maar doet de tonic zijn werk goed?: Zeer zeker wel, ik moet zeggen dat ik mijn Essence pure skin tonic altijd op nummer 1 zal hebben maar deze komt aardig in de buurt en is zeker een waardig tegenstander. De tonic is qua structuur best vloeibaar/waterig maar reinigt grondig en maakt mijn huid schoon en opgefrist zonder het uit te drogen. Ik heb de tonic nu al een tijdje dagelijks gebruikt en ik heb er nog geen rare breakouts of andere jazz door op mijn gezicht gekregen dus dat is een dikke thumbs up. De geur van de tonic is fris en ruikt echt ‘schoon’ en daar hou ik wel van. De tonic prikt niet en doet verder zijn werk goed zonder rare dingen. Zeker een aanrader dus mocht je zelf nog op zoek zijn naar een betaalbare tonic.

x femketje

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Action Tip: Hegron Pure & Nature Cleansing Tonic.”

  1. Leuk! Als ik eens in de buurt van een Action ben neem ik deze eens mee. Altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen, zeker aan zo een fijn prijsje.

  2. Deze heb ik ook en ik ben er erg tevreden over. Ook is hier een dagcreme van en daar ben ik ook tevreden over. De handcreme van dit merk vind ik ook heel fijn, kortom goede actie van de Action ;-)

  3. Wow goedkoop en goed?!
    Leuk, en wil je een filmpje maken over met je ‘avond routine’?

    xxTessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//