9 Jaar Liefde!

Ola lieve lezers!

Vandaag zijn Roy en ik alweer 9 jaar samen. Like WHUUUT?!

9 jaar klinkt echt als een eeuwigheid maar ik moet zeggen dat het voor mij nog helemaal niet zo lang, en al helemaal niet zo saai voelt :3

pic20140119183407

Foto links is alweer 5 jaar geleden, foto rechts 2 jaar geleden :3

We hebben echt al zo veel dingen meegemaakt in die 9 jaar; een hele berg goed en ook een shitload slecht, dat het gewoonweg te veel is om op te noemen in een kort artikeltje als dit. Iedere relatie heeft zijn ups en downs en ik ben blij dat we er elke keer nog goed uit zijn gekomen. Ik ben vooral blij dat we er elke keer nog samen uit zijn gekomen, hoe koppig, dwars of onlogisch we beiden soms ook kunnen zijn. Tegenpolen, dat zijn we zeker, maar gelukkig trekt dat elkaar aan!

Babe, je bent lief en ai lofjoelots! <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “9 Jaar Liefde!”

  1. Aah wat leuk dat jullie al 9 jaar bijelkaar zijn. !! gefeliciteerd en ga samen maar iets leuks doen :D Als jullie door alle shit zijn gekomen kan er niks meer tussen komen!

  2. Gefeliciteerd! Een relatie in stand houdenis hard werken. Tof dat jullie al zo lang bij elkaar zijn. Ik wens jullie nog vele gelukkige jaren samen.

  3. aww gefeliciteerd!! leuk, ik ben dit jaar 10 jaar samen, echt belachelijk lang naar mijn idee haha. geniet ervan!! maak er een leuke dag/tijd/weekend en weer een nieuw jaar erbij van!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//