8X Catrice Luxury Lacquers – Liquid Metal.

In de winkels was ik zelf het super grote Catrice schap nog niet tegen gekomen, vandaar dat ik deze 8 liquid metal lakjes, (van de nu in het vaste assortiment Luxury Lacquers collectie), online scoorde.

Ik zou zeggen, neem een kop koffie of thee met een lekker koekje en ga er comfy voor zitten want dit is een aardig lange review met 8 lakjes in 1 artikel ;)

DSC_8576

DSC_8579De eerste is 01 Champaign Rain is zoals de naam al doet vermoeden een champagne achtig goudzilveren tint. Lekker shimmery en shiny en hij dekt al met 2 dunne laagjes! 1 dikkere laag zou ook best kunnen maar dan duurt het wat langer voordat de lak droog en compleet uitgehard is. Toen ik deze vorige week droeg kreeg ik er allemaal complimentjes over op mijn werk van klanten.

DSC_8580Een super herfstig kleurtje is deze, 02 Mrs Boombastic. Ik vind de naam alleen al super leuk, en moet meteen aan Shaggy (it wasn’t me!) denken! Deze lak is mooi donkerbruin met daarin koper en gouden shimmer. Ook deze is shiny en wordt nog meer glossy met een goede topcoat er overheen. De lak dekte met 1 a 2 laagjes.

DSC_858103 My Satin Ballet Shoes is echt een lief meisjes kleurtje. Lichtroze (bijna nude roze) en een gorgeous gouden shimmer. Ook deze beauty dekte met 2 laagjes en is mooi shiny door alle shimmers.

DSC_858204 Pink Charming is een matte lak, maar ik was iets te snel met fotograferen en de lak was nog niet helemaal gedroogd waardoor hij bij mij shiny lijkt op de swatchfoto. De lak droogt semi matte op naar mijn idee, door de shimmer is hij niet compleet matte. De kleur is werkelijk prachtig, zeker voor een hot pink lover als ik. De lak bevat goudkleurige shimmer. Ook deze lak dekt lekker snel met 1 a 2 laagjes, en droogt super snel!

DSC_8583Deze lak is denk ik wel mijn all time fave van deze lijn. 05 I’m Legend-Berry is een medium paarse lak met een berg shimmers. Ook deze droogt matte op maar heeft echt dat metallic effect door de shimmers die er nog doorheen shinen. De lak dekt met 1 a 2 dunne laagjes en droogt zoals 04 Pink Charming super snel.

DSC_858606 LilacLike is ook een matte lak en dekt met 1 a 2 dunne laagjes, met again, een super snelle droogtijd! Me likey :D De lak heeft een paarsblauwe kleur met mooie zilveren shimmer. Deze kleur is ook perfect in het najaar als je niet zo into bruin of koper kleuren bent.

DSC_858707 Be My Mermaid doet zijn naam zeker eer aan. Een gorgeous zeegroene tint met pretty shimmers in die semi matte opdroogt en maar 1 laagje nodig heeft. Je kunt natuurlijk altijd een glossy topcoat aanbrengen om de glans terug te krijgen, maar matte is hij ook zeker mooi. Net zoals bij de eerste matte lak (04 Pink Charming), was ik iets te snel met swatchfoto;s maken en was de lak nog niet helemaal opgedroogd… haastige spoed anyone? ;)

DSC_8592De laatste lak is weer een shiny one! 08 Thunder From Down Under (serieus catrice, leuke namen!) is een hele donkergrijze lak met daarin wat meer chunky zilverkleurige glitters. Hij doet me een beetje denken aan OPI Metallic 4 Life, welke ik overigen nog steeds moet reviewen, shame on me… De lak dekt perfect met 1 a 2 laagjes maar droogt iets langzamer dan de matte lakken.

De lakken kosten normaal gesproken 3,59 per potje van 11ml, maar ik scoorde ze tijdens de 1+1 actie bij Kruidvat voor de helft van de prijs.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “8X Catrice Luxury Lacquers – Liquid Metal.”

  1. Jaaaaa! Ik heb ze ook online gescoord (maar dat wist je al) en ben ook echt blij met deze toevoeging van Catrice! Beter dan de Million Brilliance lakken met een droogtijd waar je bang van word!

  2. Wat een mooie lakjes zeg! Wat moet je hier lang aan bezig geweest zijn, aan het verwijderen van de lakjes dan :p

  3. Ik dacht dat ze vrij bobbelig zouden zijn door grotere glitters! En daarom in eerste instantie niet echt iets voor mij… maar wauw heb me vergist!! Wat een beauties… Be My Mermaid moet ik zeker kopen en 03 en 04!!

  4. Zijn super mooie lakjes! En hier ook nog geen groot schap van Catrice en Essence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//