7X Catrice Carnival Of Colours LE Polishes!

Gisteren scoorde ik alle 7 lakjes uit de Catrice Carnival Of Colours LE en vandaag heb ik ze al helemaal geswatched en gereviewed voor jullie! Het enige wat ik ben vergeten is om een foto van alles lakjes bij elkaar te maken zoals ik normaal wel altijd doe, vandaar deze shoplog-foto die ik gisterochtend op IG plaatste ;) De swatchfoto’s e.d. zijn wel allemaal netjes in normaal daglicht gemaakt, zonder flits met mijn Nikon camera.

10491976_664658363602455_8714289896664995985_n

DSC_7567Als eerste 01 Team Blue. Een mooie royal medium blauwe tint, lekker creamy en dekt met maar 2 laagjes. Het kwastje was normaal en niet wonky afgesneden zoals we de laatste tijd wel vaker zien bij Catrice lakjes. Prima lakje in een mooie blauwe tint.

DSC_7568

02 Viva Brazil doet me denken aan dat Miss Piggy’s BF lakje wat een tijdje terug nieuw in het vaste schap van Catrice kwam. Het heeft eenzelfde lichte groene tint maar is wel erg mooi. De lak is lekker creamy en dekt ook met maar 2 laagjes.

DSC_7569

03 Burning Down The Arena is voor de Nederlandse voetbal lovers onder ons (zoals ikzelf) en is een wat lichtere oranje creamy lak. Hij is niet zo knal oranje als onze wimpel maar wel lekker draagbaar dit WK. Ook deze lak dekte met maar 2 laagjes.

DSC_7570

04 When I Say Li.. You Say Lac is denk ik mijn favoriete lak van het stel. Deze medium paarse lak dekt met maar 1 laagje en is zoals de rest van de LE ook lekker creamy. 1 laagje van zo’n mooie tint en je mani is klaar voor de volgende WK wedstrijd mocht je een keer geen zin hebben in oranje!

DSC_7571

De gele lak van deze kleurrijke LE is 05 Go Yellow, Go! en is een mooie kuikentjes gele tint, ook weer goed creamy en snel dekkend met maar 2 laagjes. Ik kan hier kort over zijn: het is een prima geel die fijn dekt, iets wat je niet vaak tegenkomt!

DSC_7572

06 Feel The SpiRED is de enige lak die me echt tegenviel. Het is geen drama kleur maar mijn tips bleven maar door de kleur heen schijnen, zelfs na 4 laagjes nog. Op de swatchfoto heb ik 3 laagjes aangebracht maar deze lak is niet dekkend genoeg naar mijn smaak. Wel een erg mooie klassieke bloedrode tint, maar qua dekking laat hij iets te veel punten liggen.

DSC_7573

De laatste lak heeft me ontzettend verrast. 07 Black For Gold is een creamy zwarte tint waarvan ik verwacht had dat hij niet super goed zou dekken. Maar niets in minder waar want deze mooierd dekt al met maar 1 laagje :D SCORE!!! Het enige minpuntje aan de lak was het kwastje, deze was iets scheef afgesneden waardoor hij ietsje lastig lakt. Maar los van dat is het een prima basic zwarte lak die lekker snel dekt.

De lakjes bevatten zoals altijd 10ml lak en kosten 2,99 euro. De doppen zijn zwart maar versierd met een leuk ananas printje. Wees er snel bij want het is een LE collectie dus op is ook echt op!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “7X Catrice Carnival Of Colours LE Polishes!”

  1. Oh wow, ze verrassen me wel! Het oranje lakje ga ik misschien nog wel scoren als we vanavond winnen ;-) hihi, en het groene lakje vind ik ook erg mooi!

  2. Wauw, mooie kleuren.
    Ik ben al super lang op zoek naar een goed dekkende gele lak en hier zit ie tussen.
    gauw halen!

  3. Ik heb de zwarte lak ook en ik was ook heel aangenaam verrast! Hij dekt zo goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//