6X Pink Tease Glitter Polishes!

Toen ik laatst in de Big Bazar op zoek was naar een nieuwe koekenpan (yups, die gaan soms stuk >.<) kwam ik even later bij de kassa een voor mij nog onbekend nagellak merk tegen namelijk Pink Tease. Het hele schap stond vol met 6 verschillende soorten glitterlakjes en jullie kunnen wel raden wat er toen gebeurde: Ik nam ze alle 6 mee voor maar €0,99 per stuk! Met aardig hoge verwachtingen ging ik aan de slag met mijn nagelwiel en Nikon camera. In de potjes zagen de lakjes er al veelbelovend uit en ik ben opzich ook wel aardig positief verrast toen ik ze swatchte over een zwarte lak. De lakjes zelf hebben trouwens geen namen of nummers, vandaar dat ik ze nu maar gewoon qua lak beschrijf.

DSC_1796 copyAls eerste een glitterlak met een sheer roze basiskleur en duochrome donkerroze/paarse grove hexagon glitters. Ook zit er nog een redelijk subtiele holografische glow over de glitters die het lakje nog specialer maken in mijn ogen. *holo addict in the house!* Het tweede lakje heeft ook een lichte en sheer roze basiskleur met daarin redelijk fijne ‘vlamkleurige’ glittertjes. Vlamkleurig is in mijn ogen koper/goud/oranje en zoals ik wel verwacht had zie je die kleuren alleen goed terug als je de lak over een donkere of zwarte lak aanbrengt.

DSC_1799 copyDe derde lak is een lakje wat me meer tegenviel vergeleken bij de andere budget toppers. Het heeft een simpele transparante basiskleur met daarin best chunky zilveren ruit- of spekvormige glitters. Deze glitters zijn wel weer holografisch en dat is eigenlijk de enige reden dat ik hem toch mee had genomen. Verder is de lak best plain en de glitters zijn lastig aan te brengen. Je kunt ze er het beste met een dottingtool of sateprikkertje uitplukken en op je nagels aanbrengen. De vierde lak (mijn favoriet van de zes) heeft ook een transparante basiskleur maar bevat ontzettend mooie goude holografische glitters. De glitters zijn niet al te grof maar ook niet te fijn, precies goed in mijn ogen. Ook deze lak is prachtig over een donkere lak maar is ook makkelijk te combineren met zowat alle andere kleuren. Het meest opvallend wordt de glitter wel op een zwarte lak.

DSC_1801 copyDe laatste twee lakjes lijken qua glitter best veel op elkaar maar verschillen net ietsjes in kleur. De vijfde lak is een lichtgroene sheer basiskleur met daarin (net als de eerste lak) grove hexagon glitters in een groene/blauwe duochrome kleur (met af en toe een verdwaald holografisch glittertje). De zesde en daarmee de laatste lak heeft een sheer licht blauwe basiskleur en daarin blauwe holografische hexagon glitter. Alle lakjes droge trouwens best een beetje matte op (maar wel vrij snel!), ik breng daarom ook een mooie topcoat over de lakken aan voor een extra gorgeous glossy finish wat de glitters goed tot hun recht laat komen.

DSC_1802 copyBen je net als ik gek op glitter en zoek je nog een leuk kerstcadeautje voor jezelf, moeder, zus, vriendin? Dan raad ik je deze zeker weten aan. Voor de prijs van nog geen euro per stuk zijn ze ook nog goed betaalbaar. Elk potje bevat maar liefst 12ml dus je doet er ook nog eens lang mee!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winacties? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen & €25 xmas-shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “6X Pink Tease Glitter Polishes!”

    1. Ja dat vind ik op zich ook wel >.< Het zijn meer sheer lakjes met wat glitters in dan echte dikke glitterlakjes die met 1 coat je hele nagel bedekken. De swatchfoto heeft wel maar 1 laagje glitterlak dus ik denk dat de glitters wel makkelijk op te bouwen zijn als je echt een glitter-invasie wilt :3

  1. Die zien er leuker uit dan ik had verwacht :) Denk dat je ze ook wel leuk kan layeren. Ik vind die gele erg leuk :)

  2. Ik heb gister de donkerblauwe met grove glitters gekocht, ga hem zo maar eens even uitproberen. Vind ze er nog best leuk uit zien, zeker voor maar 0,99 cent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//