4X Sugarpill Loose Eyeshadow Samples.

Een tijdje terug was ik mijn bureau en stash even aan het uitzoeken/opruimen toen ik ineens 4 prachtige loose eyeshadow samples van Sugarpill tegen kwam. Normaal gesproken review ik bijna nooit samples maar toen ik deze swatchte moest ik er wel over schrijven. Gelukkig zijn de kleuren nog gewoon in fullsize te krijgen, anders had ik er alsnog niet over geschreven! ^^

DSC_4130 copy DSC_4132 copy De eerste kleur is een beetje fairy dust achtig en perfect als highlighter en heet Lumi. Het is een wittig sheer pigment met daarin een groenblauwe glow, echt super pretty! Dan Goldilux die door de naam al doet vermoeden dat het een goud pigment is. Deze is ook echt super mooi en eigenlijk net wat TE gepigmenteerd om er een rustige look mee te maken. Gelukkig hou ik wel van knallende looks met opvallende tinten, want lichtjes geblend is deze gouden kleur op z’n mooist.

Birthday Girl is een meisjesachtige lichtroze tint met daarin iets donkerdere roze fijne shimmer. I love my pinks dus ook deze zal ik regelmatig gebruiken in looks. De laatste is een grasgroen pigment met de naam Tipsy. Ook deze bevat weer een erg pretty fijne shimmer en blend alsof er een engeltje over je oogleden fladdert!

DSC_4133 copyDeze samples zijn trouwens aardig goed gevuld en ik zal er ook best lang mee doen aangezien je van pigments maar een heel klein beetje nodig hebt per look. De fullsize loose eyeshadows (ook wel Chromalusts genoemd) kosten €11,99 bij bijvoorbeeld Enchantra.com.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “4X Sugarpill Loose Eyeshadow Samples.”

  1. Wat je al niet tegenkomt bij het opruimen he hihi,
    On topic: Heel mooi, deze samples zijn zeker de moeite waard om ff te showen! Ik vind vooral de groene en gouden super mooi.

  2. Wow, die zien er goed uit! Ik heb er ook nog een sample en een mini van liggen die ik helaas niet zoveel gebruik. Ik vind die zakjes zo lastig om mee te werken! Maar ze zien er wel prachtig uit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//