4X NYX Soft Matte Lip Cream.

dsc_4503-nyx

Enige tijd geleden had ik een awesome pakket gewonnen waarin o.a. deze 4 NYX lip creams zaten. Natuurlijk heb ik ze allemaal even uitgeprobeerd en geswatched, dus ben je benieuwd naar foto’s en de rest van het artikel, lees dan snel verder ;)

dsc_4492-nyx-buenos-airesAls eerste Buenos Aires, een hele lichte peachy nude tint die, helaas, de kleinste velletjes benadrukte en gewoon niet zo lekker pakte op mijn lippen. Ik moet zeggen dat ik niet snel of vaak last heb van hele droge lippen of velletjes, dus dat ik dit effect kreeg verbaasde me wel in negatieve zin!

dsc_4494-nyx-ibizaIbiza is lekker fel en koraal achtig. Vrij weinig negatiefs over te zeggen ondanks dat deze ook wel wat droge velletjes accentueerd. Maar dan wel weer een stuk minder dan de vorige kleur!

dsc_4496-nyx-parisParis is denk ik wel mijn favoriet van deze 4, een prachtige fuchsia tint. Gewoon echt perfect in mijn ogen!

dsc_4497-nyx-addis-ababaAddis Ababa is iets minder fel en iets lichter dan Paris, maar alsnog super stunning en net wat meer draagbaar voor een every day look.

Wat me opviel is dat de eerste lichte tint droge plekjes en velletjes erg accentueerd, maar de meer roze felle tinten niet. Misschien dat de lichtere tinten een wat drogere structuur hebben ofzo, want de rest voelde ook wat zachter en meer creamy aan op de lippen. Anyways, het zijn prima lipproducten. Goede pigmentatie en ze drogen je lippen niet uit zoals een liquid lipstick kan doen. Ze blijven lekker smeerbaar en gewoon comfy. Ze kosten zo’n €6.- zo even snel uit mijn hoofd gezegd ;)


Hi guys and dolls! For today’s review I wanted to talk about 4 of the NYX soft matte lip creams I won at an awesome giveaway. The lightest shade really gave me some flaky lips but the others were really creamy and just feeling comfy to wear. They are really affordable and I know there are lots of shades to choose from, so everyone can rock a NYX lippie!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “4X NYX Soft Matte Lip Cream.”

  1. Vooral de laatste kleur staat je prachtig! Ik heb zelf deze matte lip cream van Essence en vind die ook heel fijn.

  2. Leuke kleuren! Ik ven echt een nyx soft matte lipcream fan.. ze zijn zo fijn en budget vriendelijk

  3. Die laatste 3 zijn echt prachtig! Ik krijg de kleur Cannes en Abu Dhabi voor mijn verjaardag volgende week van mijn zusje dus ik moet nog heel even geduld hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//