4X Favoriete Lipglossjes!

Ondanks dat ik mezelf meer als lipstickmeisje dan lipglosslover zie, betrapte ik mezelf er deze zomer op toch wel veel glossjes te hebben gebruikt. Eigenlijk meer glossjes dan lipsticks! Glossjes zijn snel en makkelijk en vooral ook easy breezy ff snel bij te werken. In dit artikel mijn 4 meest gebruikte en vooral favoriete glossjes van de afgelopen tijd.

DSC_4119 copy Als eerste de Rituals gloss in de kleur Sugar Rose. Deze zat een keer in een glossybox als ik me niet vergis en eigenlijk vind ik Rituals glossjes te overpriced om zelf te kopen. Toch is deze favoriet geworden want de kleur en shimmer zijn gorgeous voor bleekhuidjes zoals ik. Dan twee NYX round glossjes in de kleuren Doll Pink en Mauve. Doll Pink is een felle fuchsia tint die super mooi gepigmenteerd is. Mauve is een lieve koele roze tint. Beide NYX glossjes zijn creamy en bevatten geen shimmer. Als laatste de Yves Rocher gloss in Corail. Hier ben ik gek op want de kleur schreeuwt echt zomer. De pigmentatie is beter dan verwacht en er zit een pretty shimmer in.

DSC_4121 copyVan onder naar boven: Rituals, NYX, NYX en Yves Rocher.

Wat zijn jullie favoriete glossjes?

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “4X Favoriete Lipglossjes!”

  1. Ik gebruik ook voornamelijk lipstick, maar de lipgloss van Rituals is voor mij ook echt een favoriet! Hij is ook erg mooi over een lipstick heen

  2. Heel erg mooi, ik heb er zelf ook een van Yves Rocher en vind hem ook erg fijn in gebruik.

    Liefs, Tessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//