3x NYX Soft Matte Lip Cream.

DSC_2678

Een tijdje terug bestelde ik weer wat liquid lipsticks (i know, het wordt echt zowat dwangmatig and i need help), en dit keer ook 3 stuks van NYX welke de soft matte lip cream genoemd worden. Ik heb de kleuren Antwerp, San Paulo en Addis Ababa. Benieuwd naar swatches en de hele rambam? Lees dan snel verder ;)

DSC_2682

DSC_2673

Als eerste Antwerp, een medium koraalroze tint, nog vrij licht qua kleur dat wel. Ik had met deze de meeste moeite hem perfect egaal aan te brengen omdat hij vrij glossy is wanneer het net uit de huls komt. Los daar van is het een prima kleurtje om dagelijks te dragen naar werk of school. Het is een echte my lips but better kleur :)

DSC_2685San Paulo is een wat vollere en diepere roze tint, deze bracht aan like a dream. Op de swatch hierboven heb ik maar 1 laagje aangebracht. Deze droogde ook wat sneller op dan Antwerp en geeft een wat meer semi matte effect. Deze tint geeft echt een classy twist aan elke look maar kan ook lekker casual gedragen worden met bijvoorbeeld alleen een winged liner.

DSC_2691Zoals jullie wel weten hou ik van felle kleuren op de lippen. Addis Ababa is right up my alley! Een bright barbie pink kleurtje welke ook super goed gepigmenteerd is en met 1 laagje dekkend aan te brengen is. I LOVE THIS! Op de foto hierboven heb ik ‘m niet lang laten drogen, hij is hier dus nog wat shiny wat na een tijdje wat meer semi matte wordt. Ik hou er van om deze kleur te combineren met ook een knallende ooglook, gooi er wat glitters tegen aan en je bent ready to party :D

Even wat extra info over de soft matte lip creams: Ze zijn dus geen gloss en ook geen lipstick, maar heeft een liquid lipstick achtige formule maar minder plakkerig en niet volledig matte. Ze drogen de lippen niet uit en werken over het algemeen snel en makkelijk door de handige applicator. Alleen Antwerp gaf bij mij persoonlijk een beetje issues door de gloss achtige substantie right out of the tube, maar de andere 2 brachten makkelijk aan en soepeltjes, alsof er een engeltje over je gezicht heen fladdert. De lippies kosten €7,50/$6. Ik zou eerder bij een buitenlandse shop kijken om ze online te bestellen, dat scheelt toch weer een paar euro en zeker wanneer je bijvoorbeeld geen shipping kosten hoeft te betalen. Ook zijn ze online en in de normale Douglas winkels te krijgen :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “3x NYX Soft Matte Lip Cream.”

  1. Ik heb net aan iemand gevraagd om Prague en Copenhagen voor mij mee te brengen uit Amerika! Ik ben benieuwd! :-)

  2. Die laatste 2 kleuren zijn echt suuuuuper mooi! Ik heb er laatst ook eentje gekocht, weet alleen eventjes niet meer hoe die heet! Haha!

  3. Ohh het is zo slecht voor mijn portemonnee, maar ik ren elke keer naar de winkel wanneer ik weer iets leuks hier tussen zie! x

  4. Ik vind die laatste twee kleuren echt heel erg mooi!! En ik vind de prijs eigenlijk nog wel mee vallen.

  5. Ik neb Antwerp en vind het idd een lastige. Ik kocht deze bij een beautydealsonline.nl voor 4,95 alleen werd daar verteld dat dit matte zou zijn dus ik ben blij dit artikel te lezen, werd al lichtelijk gefrustreerd. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//