3X Lovely Songs.

De laatste paar weken heb ik weinig tijd om echt de nieuwste muziek van dit moment te luisteren, vandaar dat er in deze 3X Lovely Songs post ietsjes minder nieuwe nummers te zien zijn die de meeste wel al eens gehoord hebben dit jaar of eerder ^^

Lady Gaga – Applause:

The Veronicas – Nobody Wins:

Ylvis – What Does The Fox Say:

Wat zijn jullie meest gedraaide nummers van dit moment?

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie waarbij je €20 shoptegoed kunt winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “3X Lovely Songs.”

  1. what does the fox say heb ik vorige week voor het eerst gehoord en ik hoor dit gekke liedje toch steeds weer teugkomen overal xD die man heeft nog veel meer rare liedjes op zijn youtube channel :P

  2. Ik luister momenteel graag naar Hold On We’re Going Home van Drake en Amour Profond van Axelle Red.

  3. Het tweede nummer vind ik erg mooi, dat derde nummer kon ik helemaal niet, haha :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//