3X ELF Lipsticks.

ELF is een merk waar ik al jaren fan van ben. Is het niet om de awesome kwaliteit, dan is het wel om de super budget prijsjes. Zo heb ik al een tijdje 3 lipsticks liggen van hun 1 euro lijn, en het werd hoog tijd om deze eens te reviewen.

DSC_7940

DSC_7942De lipsticks hebben allemaal dezelfde soort verpakking, zilverkleurig en in het midden een doorschijnend stukje waardoor de meteen de kleur ziet. Ik moet zeggen dat de lipsticks verder erg basic zijn qua vorm en verpakking, maar ook wel weer erg herkenbaar voor ELF. De lipsticks vond ik alleen een beetje stroef omhoog draaien, net alsof het plastic net iets te strak op elkaar zit. Verder dan dat heb ik geen op- of aanmerkingen.

De kleuren van links naar rechts: Captivating, Flirtatious en Sociable.

DSC_7943De pigmentatie is, zoals je hierboven op de swatchfoto wel kunt zien, super nice! Dit zijn twee kleine swipes over elkaar heen. Kleurenexplosie to the max. Captivating is een creamy en ietwat bruinige oranje tint, perfect voor de nazomer. Flirtatious is een speelse lichtroze tint, zonder shimmer. Sociable is een hot pink met daarin een fijn goudkleurig glittertje, erg feestelijk!

De lipsticks blijven ook redelijk lang zitten, maar een hele lunch of diner overleven ze bij mij niet zonder daarna bij te werken. Voor een euro per stuk vind ik ze zeker niet mis, mooie kleuren, mooie prijs en de moeite waard.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “3X ELF Lipsticks.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//