2X Ciate – Loop The Loop + Party Shoes.

Het nieuwe jaar is ingegaan met een aantal enorme knallen hier in de straat. Hoog tijd voor een nieuw beauty review artikel! Dit keer nog 2 mooierds van Ciate: Loop The Loop en Party Shoes.

DSC_9033

Loop The Loop is een ontzettend lief pastel geel kleurtje. Perfect voor aankomend voorjaar of om lekker tijdens een moment als Pasen te dragen. Ook voor nail art is hij prima want de lak dekt perfect met 2 laagjes. De lak is lekker creamy, lakt lekker snel, makkelijk en streepvrij.

DSC_9036Party Shoes is een goud en multicoloured glitterlakje die super pretty is om over een zwarte of juist een pastel gele lak te dragen. De lak is niet echt dekkend te krijgen, of je moet echt tijd en zin hebben om te wachten tot hij helemaal droog en uitgehard is met een laag of 5! De lak is pretty en gewoon een must have voor glitterlovers zoals ik.

Ciate lakjes kosten normaal gesproken zo rond de 10 euro per stuk, maar ik heb mijn complete Ciate stash gekocht tijdens een 3 voor 10 euro actie bij de Big Bazar.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “2X Ciate – Loop The Loop + Party Shoes.”

  1. Mooie kleurtjes zeg! Ik vind die glitters van Ciate inderdaad ook nooit dekkend. Maar als topcoat zijn ze prachtig :)

  2. Als ik heel eerlijk ben vind ik de gele lak alleen eigenlijk mooier dan met de glitters er op. Een mooie geel is moeilijk te vinden, vind ik. En deze is nagenoeg perfect!

  3. Ooh, die eerste lak is echt prachtig, inderdaad heel mooi voor in het voorjaar. Vind de combinatie met de top coat erbij ook super mooi! En ik ben dik jaloers op je lange, mooie nagels ):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//