2X Ciaté – Fashionista Sister & Velvet Tuxedo.

In mijn massive Ciaté shoplog van een paar weekjes terug hebben jullie alle lakjes al gezien. Vandaag is het de beurt aan de eerste paar lakjes om geswatched en gereviewed te worden!

DSC_9066

Fashionista Sister is een lakje die vrij lastig te fotograferen was. In het potje is het een erg donkere tegen zwart aan basiskleur, maar de shimmer is een soort van duochrome en varieert in bepaald licht tussen paars en bruin. Zo mooi! En de lak dekt ook nog eens vrij snel met maar 2 laagjes. Een perfect lakje voor het najaar.

DSC_9051

Velvet Tuxedo is een antraciet lakje, beetje metallic achtig dat wel, maar een mooie! Ook deze lak dekt met 2 laagjes en bevat een mooie koele ondertoon door de zilveren shimmer. De lak is ideaal om te gebruiken in verschillende nail art designs, en is een goede basiskleur voor een herfst of winter nail art. Maar gewoon als kleurtje over de gehele nagels is hij ook zeker niet mis!

Ciate lakjes kosten normaal zo rond de 10 euro per potje, maar ik heb er zelf 3 voor een tientje gescoord bij de Big Bazar een tijdje terug.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “2X Ciaté – Fashionista Sister & Velvet Tuxedo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//