10 kleuren blush palette.

Dit blush palette heb ik samen met de 120 eyeshadow palette en de 66 lip palette (een tijdje geleden alweer) besteld bij www.beauty88.nl .
Over de kwaliteit ben ik best wel te spreken. Ze zijn redelijk goed tot goed gepigmenteerd en de kleuren vind ik ook erg mooi, zeker als je een donkerdere en een lichtere kleur combineert tijdens het “shapen” van het gezicht. Een aantal pans bevatten blush met wat grovere glitters in maar deze zijn niet al te grof om gewoon door de weeks te dragen. De rest van de pans bevatten een wat meer matte blush.
Een nadeel aan dit palette vind ik dat sommige blush pans redelijk snel brokkelen en dat je daardoor al snel te veel product aan je kwasten hebt. Als je dit palette gebruikt, tik dan eerst het teveel aan product van je kwasten af voordat je aan je gezicht komt.
De verpakking van het palette zelf vind ik simpel maar chique, gewoon een zwarte doos waar de pans stevig in zitten.
De prijs van dit palette hangt af van waar je dit palette besteld of koopt. Via Ebay zijn de kosten altijd wat lager maar heb je geen zekerheid dat het product onbeschadigd geleverd wordt. Webshops hebben vaak reglementen waarin staat dat als een product kapot geleverd wordt, je een nieuw product opgestuurd krijgt. Vaak moet je dan wel als bewijs foto’s opsturen wat er precies kapot is en dat het duidelijk is dat het kapot is gegaan tijdens levering.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “10 kleuren blush palette.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//