Winterlicious Tag!

Ik was gisteren getagged door Stacey met deze super winterse tag. Ik had gister toevallig eventjes een avondje vrij om deze in te vullen (ik ben echt massive veel aan het werk de laatste tijd dat ik ook weinig tijd heb om artikelen vooruit te schrijven, thank god voor alle artikelen die al klaar staan!). Laten we maar snel verder gaan naar de tag!

Wat is je favoriete winternagellak?
Als ik echt maar 1 favoriet lakje MOET kiezen dan wordt het Lorelei’s Tiara van China Glaze (eyecandy collectie). Die is zo ontzettend mooi en perfect voor de feestdagen zoals kerst en oud en nieuw.

Wat is je favoriete winterse lipproduct?
Ik denk dat ik dan voor de lippenbalsems van Vaseline ga, die blikjes weet je wel!

Wat is je favoriete winterse geurkaars?
Ik heb niet echt veel geurkaarsen maar ik ga vaak voor geuren zoals vanille en iets fruitigs. Echt zware kaneel achtige luchtjes vind ik te veel van het goede.

Wat is je meest gedragen winterse kledingstuk?
Ik denk dat dat mijn fake uggs (oftewel fuggs) zijn die ik begin deze herfst bij C&A gescoord heb.

Wat is je ‘all time favorite’ kerstfilm?
De afgelopen paar winters vind ik het super leuk om wat Harry Potter films te kijken, alleen maar omdat ik ze verder nooit kijk en al helemaal de boeken nooit gelezen heb. Alleen met kerst kan ik me tot Harry Potter zetten, lol! Een film die ik echt al jaaaaaaren bekijk met kerst is de Muppets Christmas Carol, zo cute en ik kan de tekst gewoon meepraten… Ernstig, I know.

Wat is je favoriete winterse drank?
Warme chocolade melk met slagroom en mini marshmellows!

Wat is je favoriete kersteten?
Gourmetten bij paps en mams thuis. Ook dit jaar gaan Roy en ik weer met 1e kerst naar m’n ouderlijk huis.

Wat is je meest gedragen winterse accessoire?
Mijn “cross earrings”.

Wat is je favoriete kerstdecoratie van dit jaar?
Heel eerlijk gezegd heb ik nog helemaal niks gedaan in huis voor kerst qua versieringen. Ik heb de laatste paar weken ontzettend veel moeten werken en mijn vrije uurtjes gingen op aan m’n blog en huishouden >.< Wat ik wel erg leuk vind qua versieringen zijn mooie lampjes en mooie subtiele slingers met über glitterende kerstballen :3

Wat staat er bovenaan je wishlist voor kerstmis?
Wij vieren kerst nooit met cadeautjes en al die dingen, maar wat er nog steeds hoog aan mijn wishlist staat is een too faced palette zoals het romantic eye palette of natural eye palette.

Wat zijn je plannen voor de kerstvakantie dit jaar?
Kerstvakantie heb ik totaal niet. Ten eerste zit ik niet meer op school en neem ik ook geen vakantie op van mijn werk. Deze tijd van het jaar is altijd super druk op mijn werk dus wordt ik ook super veel extra ingezet. Alleen maar mooi voor mijn bankrekening aan het eind van de rit! Wel heb ik met de twee kerstdagen vrij dus dan gaan we, zoals ik eerder al vertelde op 1e kerstdag naar mijn ouders, op kerstavond (de avond voor kerst dus) denk ik dat we lekker met z’n tweetjes op de bank hangen en 2e en 3e kerstdag wordt denk ik verdeeld over Roy’s pleegouders en zijn oma. Weer een drukke planning dus XD

Tot zover de tag. Neem hem gerust over als je wilt en laat het weten als je hem ook hebt ingevuld!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen!


Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Winterlicious Tag!”

  1. Wat een leuke tag. Hier nog zo eentje die iedere kerst de Muppets kijkt :) Is een soort traditie geworden bij ons thuis.

  2. Heel leuk ingevuld :) Ik dacht echt dat ik de enige die de muppets christmas carol zou benoemen maar ik zie het vaker voorbij komen – yay :)

  3. ahhh deze tag wilde ik ook nog gaan doen! Grappig dat bijna iedereen bij favoriete drankje ‘warme chocomel met slagroom’ heeft ingevuld haha. Is ook mijn favoriet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//