WINACTIE: Skull Armband & Skull Ring! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

De laatste winactie is nog maar net voorbij en ik heb alweer een andere leuke voor jullie klaar staan! In deze winactie die ik in samenwerking met Jewelryz.nl organiseer, maak je kans op een awesome kleurrijke skull ring en skull armband die samen een waarde van €15 hebben. Ik ben zelf een beetje jaloers op de winnaar want ik ben echt verliefd op deze twee sieraden! :3

Wat moet je doen om kans te maken op het shoptegoed:
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Like de Facebook van Jewelryz.nl.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje)

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een awesome skull ring en armband! Voor alle info http://femketje.nl/?p=3663  “
– Volg femketje.nl op Facebook.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

LET OP: laat een geldig emailadres achter, ik ga namelijk de winnaar via dat emailadres contacteren! De winactie loopt vanaf vandaag 9 december tot en met 19 december. Op 20 december contacteer ik de winnaar.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “WINACTIE: Skull Armband & Skull Ring! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Wauw, leuke winactie! Ik volgde je al via bloglovin en ik heb het artikel geliked. Verder ben ik al geabonneerd op je YouTube kanaal.

  Liefs, Charile

 2. Heeyy ik doe mee en ik heb alleen niet zelf iets erover geschreven want ik heb geen eigen site! De rest heb ik wel gedaan!! Xx

 3. Wat een super gave sieraden! :D I love colorss :) Ik volgde je al overal (bloglovin’, facebook (Vera d. V.) en twitter (VeraTCOB). Ik heb het bericht op bloglovin’ geliked en getweet via mijn account :) Ik ben heeeeeel erg benieuwd! :)

 4. He Femketje
  Leuke winactie ik doe mee.
  Ik heb alles gedaan behalve een artikel te schrijven.
  Nu afwachten.
  Groetjes Quinty

 5. Ik doe graag mee met deze toffe winactie. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked.
  Liefs Denise

 6. lekker flashy….op mijn werk zijn ze in de Here dus dan kan ik mooi shockeren :), als ik win dan…ik volg je op FB ( + geliked) en Bloglovin en daar heb ik tevens de winactie geliked!

 7. Heei!
  Ik doe mee!
  ik heb alles gedaan! Het artikeltje kan je lezen op mn site :)
  Als het goed is zie je mijn followverzoek staan en kan je m’n tweet lezen,
  Ik volg je op FB en heb het geliked, hetzelfde op bloglovin, en ik heb geabonneerd op youtube!

  Groetjes x

 8. hai,

  super leuke winactie! ik doe mee,

  ik heb je gevolgt op bloglovin, en het artikel geliked.
  Ook je facebook pagina heb ik geliked, en ik volg je op twitter.

  xxxx Jamie

 9. Ik heb je giliked, volgens mij volg ik je hier nu ook.
  Ik had je al op facebook en twitter en helaas heb ik geen youtubekanaal zodat ik me erop kan abboneren…
  Maar I love skullies dus ik hoop dat ik win hihi

  xxx

 10. Super toffe sieraden, wauw!
  Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked (like nr 16). Ik heb beide facebook accounts geliked. Ik heb de tweet gestuurd en volg je op twitter (https://twitter.com/Deesje19/status/279022323506499585) Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal. En op mijn eigen blog heb ik een verwijzing gezet naar je winactie in de sidebar. (Via een klik op mijn naam kom je op mijn blog terecht waar de verwijzing staat)

 11. Ik doe graag mee, ben dol op schedels en felle kleuren!! Ik volgde al via FB, bloglovin en youtube. Heb je artikel geliked en de fb pagina van jewelryz geliked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//