WINACTIE: Essence Floral Grunge Blush! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

De laatste winactie is deze week afgelopen en toevallig kwam ik gisteren in het Kruidvat nog een heel vol display tegen van de Essence Floral Grunge blushes. Aangezien ik het zelf echt een favoriet vind worden leek het me leuk om zomaar een kleine winactie te houden waarbij je kans maakt op deze blush. Zoals altijd hoef je niet veel te doen om te winnen en niet geschoten is altijd mis!

winactie essence floralgrunge blush femketjeNLWat MOET je doen om kans te maken op deze mooie zomerse blush?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op de pretty Essence Floral Grunge Blush! Voor alle info http://femketje.nl/?p=5590 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 4 mei tot en met 19 mei 2013. In de week daarna contacteer ik de winnaar via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

43 thoughts on “WINACTIE: Essence Floral Grunge Blush! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. ik doe mee aan de winactie ik doe mee want ik vindt het een mooi blush maar ik moet wel even iets zeggen ik vindt dat je een geweldigen site hebt maar ik snap het niet van waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. kun je mij dat even uitleggen?

  1. Dat betekend dat ik graag in je comment terug wil zien welke extra stappen je hebt gedaan zoals volgen via twitter of facebook :) voor extra winkansen zegmaar

 2. Wat een leuke winactie! Ik doe mee:) Heb je artikel als 4e geliked, ik volg je op bloglovin, op youtube (met de naam fancyhoneybee) en op facebook!

 3. Heee, ik doe mee want het is een hele mooie blush. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ik heb je een volgverzoek op twitter gestuurd en het bericht getweet (@NAMELiiSE) Ik volg je op facebook. En ben geabboneerd op je youtube. En ik volg je op instagram en heb een artikel geschreven.
  Liefs lise

 4. Ik doe graag mee! ⇨ Bloglovin, like, Twitter, Facebook, Instagram & Youtube.

  Xx

 5. Hey! Superleuke winactie! Ik wil graag meedoen omdat ik deze blush heel erg graag wil, maar bij alle filialen in mijn buurt is hij helaas al weg :( ik volg je op blovin, instagram (MarieV_), twitter, facebook en youtube! Doeiiii! X

 6. Ik volg je via bloglovin’ en heb dit artikel geliked! Ook volg ik je op Instagram.

 7. Hey ik doe mee!
  ik heb het artikel geliked, ik heb getweet, ik volg je op instagram en ik volg je op facebook en op youtube! xxx

 8. Da’s toevallig! Ik wilde net die blush hebben.

  Ik volg je op bloglovin’, heb je artikel geliket en ik heb je geabbonneerd op je youtube-kanaal.

 9. Leuke winactie. Ik volg je via Bloglovin (+liked), Instagram, Facebook en Youtube. x

 10. Erg mooie blush, toevallig heb ik hem nog niet gehaald. Dus ik doe mee! Ik volg je ook op youtube en heb gedaan wat je vroeg.

 11. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee!
  Ik ben sinds een tijdje helemaal into the blush! Ik droeg hiervoor eigenlijk bijna nooit blush! Mijn blush stash is dus nog niet zo groot!
  – Ik volg je op bloglovin’ en heb het artikel geliked (als 21ste)
  – Ik volg je op facebook (Tessa Persoon)
  – Ik volg je op Instagram (All-by-tessa)
  – Ik volg je op youtube (Tessa Persoon)
  Ik kan je helaas niet op twitter volgen (ik heb dat niet, ik kan niet op alle social media zitten, haha)

  Ik hoop dat ik een kansje waag!

  ‘x Tessa

 12. Leuk! ik ben benieuwd naar de blush! Ik doe dus mee met de winactie en volg en like je via bloglovin :)

 13. Heey, ik vind de bush echt heel mooi alleen bij ons is ie al helemaal weg :(. Dus waag ik hier en gokje.
  – Ik volg je via bloglovin’ en heb het artikel geliked.
  – Ik ben geabboneerd op jou Youtube account.
  – Ik volg je op Instagram.
  Liefs,

 14. Ik doe graag mee. Ik gebruik eigenlijk nooit een blush. Maar als ik deze zou winnen, zou het zeker een goede aanleiding zijn om dit eens uit te proberen.

 15. Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan ook de extra winkansen behalve de laatste van de extra winkansen!

 16. Ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin en heb je artikel inmiddels geliked!

 17. Ik doe mee!
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je ook op Twitter en youtube, facebook volgens mij ook.

 18. Super leuke winactie! Ik vind de blush super mooi! Ik volgde je al op twitter en op bloglovin en heb nu het getweet. Ik was ook al op jou geabonneerd bij youtube en vond je al leuk op facebook :) Dus ik doe mee :)
  Succes iedereen! xx

  ps. Als je de namen van mijn acounten wil weten moet je het maar even zeggen :) xx

 19. Toffe winactie ! Ik doe zeker mee ^^

  Ik volg je op facebook en bloglovin en uiteraard heb ik dit bericht geliked !

  Groetjes

 20. Wat een toffe winactie, ik doe mee! Ik volgde je al een hele tijd op twitter,facebook,instagram en youtube onder de naam beautyliefdeNL! Ook heb ik je tweet even getweet ( wat klinkt dat leuk). Hopen dat ik nu eindelijk eens geluk heb!!

 21. leuke winactie ik doe mee
  – ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked
  – ik volg je op fb
  – en ik volg je op instagram

 22. Leuke winactie!
  Ik doe mee, en ik volg je op instagram; xxTessa
  En ik volg je op bloglovin en youtube!

  Alleen, een vraagje, is het dus zo als je de ‘extra winkansen’ niet doet, dat je dan dus eigenlijk gelijk geen kans meer hebt? Want het lijkt me dat je nu niet ieman kiest die dat niet doet?

  Leuke site + winacties!

  xxxTessa

 23. Ik doe heel graag mee aan de winactie!
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel Geliked.
  Ik volg je op Twitter, facebook en Youtube!!

  Liefs,
  Charlotte

 24. Hee, super leuk ! Ik doe mee!
  – ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked, ik was de 45ste!
  – ik volg je op twitter onder de naam rianneeeexxx, ik heb ook over de winactie getweet.
  – ik vind jouw facebookpagina leuk.
  – Ik volg je op instagram (rianneeeexxx)
  – ik heb me geabboneerd op je youtube kanaal!

  Liefs

 25. Heeyy, super toffe winactie! Hier lag ie niet meer in de winkels, ziet er wel erg prettyyy uit! Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin, en facebook :)

  Lovee,

  xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//