WINACTIE: 2X Chilly Festival Pakket! CLOSED/GESLOTEN!!

Leuk nieuws ladies! Ik mag twee super leuke Chilly festival pakketten weggeven aan twee van mijn lezers. Ook al nadert het einde van de zomer, er zijn een hele hoop nazomer festivals door het hele land, waarbij essentials zoals die in dit Chilly pakket zitten niet mogen ontbreken. En we weten allemaal hoe het Nederlandse weer kan zijn, onvoorspelbaar genoeg om zelfs eind augustus en in september nog op het strand te kunnen belanden.

Chilly festivalpakket 3 copy

In het pakket zit: een Chilly miniverpakking, Chilly doekjes, een groene waaier, groene inklapbare zonnebril, oordopjes, pleisters, WC-dekjes, poncho, een inklapbare haarborstel en dit alles in een opvallend groen stoffen tasje.

Wat MOET je doen om kans te maken op 1 van de 2 festival pakketten?
РVolg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
РVolg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een Chilly festival pakket! Voor alle info http://femketje.nl/?p=10344 “
РVolg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
РVolg via Instagram.
РAbonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 17 augustus t/m 31 augustus 2014. In de week daarna contacteer ik de 2 winnaars (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “WINACTIE: 2X Chilly Festival Pakket! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Leuke actie :D Ik zou graag meedoen ;) volg je op bloglovin’ en op facebook ;) liefs xx

 2. Ik loot ook graag mee.
  Ik volg en like je op Bloglovin,Facebook en You Tube.
  Ook heb ik een tweet geplaatst

 3. Wauw, dit pakket lijkt me superhandig. Ik heb altijd het ongeluk om in allerhande problematische situaties te verkeren en dit pakket zou me dan ook fantastisch goed helpen!

  Ik volg je ook op facebook en youtube!
  Fingers crossed!

 4. Superleuk! Ik doe graaag mee (:
  Ik volg je ook op youtube en facebook.
  xx Jolijn.

 5. Leuke winactie, zo’n pakketje is altijd fijn om bij je te hebben, ik doe graag mee. Ik volg je overal, maar twitter gebruik ik bijna niet.

 6. Super leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb natuurlijk alles gedaan wat moest verder volg ik je ook op instagram youtube en twitter! En nu maar hopen, veel succes iedereen ;)
  Liefs.
  Jonne

 7. Wat een super leuke actie.

  Ik volg je op Facebook en heb je bericht geliket en gedeeld.
  En ik volg je ook op bloglovin en heb daar het bericht geliket.
  Ook volg ik je op twitter en heb het bericht geretweet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//