TAG: What’s On My Nightstand? *filmpje*

Ik was laatst getagged door Lisanne van BlogginBeauties.nl met deze tag waarin ik dus mijn nachtkastje moest laten zien. Niet dat het een echt nachtkastje is, maar het is beter dan niets!

Oh… and for the record; ik heb al ruim 6 jaar een vriend en ben verloofd dus denk niet dat ik met jan en alleman zoals men dat zo mooi zegt, het bed in duik i.v.m. met die condooms, lol ^^

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “TAG: What’s On My Nightstand? *filmpje*”

 1. Leuk om te zien! Bij mij staat er echt amper wat op. Boeken en 's nachts eten van Enzo omdat hij nogal eens midden in de nacht boven me komt staan omdat ie wilt eten en aangezien ie aan een speciaal dieet is hou ik het eten dan maar bij me zodat ik hem gelijk kan geven. :P
  Maar 'nastkastje' moest vast nachtkastje zijn… ;-)

 2. Gefeli met je verloving! Weet niet hoelang het al is, maar tof hee :D
  Enneh… Ik heb zelf valsgespeeld met de tag, heb Durex Cherry Play ff verwijderd omdat mijn familie ook op mijn blog kijkt xD

 3. Wat een grappig accent heb je, lekker Hollands. Als je mijn Limburgse filmpjes dan hoort, schrik je je vast een hoedje. Gefeliciteerd met je verloving! (: En ik vind het heel eerlijk van je dat je gewoon de condooms laat staan en je standpunt hierover duidelijk maakt, zeker voor jonge meiden belangrijk.

 4. @Joyce lol, dat is wel grappig dat je dat zegt want voor mijn gevoel praat ik altijd met een zeeuws accent XD

 5. Hahaha ''niet denken dat ik mezelf doodneuk ;)'' Je hebt gelijk hoor meid, better safe then sorry! X

 6. Leuke tag! :) En ja better safe than sorry, helemaal gelijk hoor meid ;) :)

 7. Leuk filmpje! Dat het licht van je camera verandert komt door automatische lichtmeting. Dat zie je vooral als je een filmpje maakt waar bij je op meerdere dingen richt. Je kunt dit eventueel voorkomen door de belichting vast te zetten (AE). Als dat bij jouw camera ook kan (weer niet wat je gebruikt) staat in de handleiding wel hoe dat werkt. Dat verschilt per camera.

 8. @EstrellaWeb ik film zulke filmpjes gewoon met mijn htc, kan daar verder niks qua instellingen aan veranderen maar weet wel dat het kwam door lichtverschil; de kamer zelf was nog heel licht maar dat hoekje donker dus wilde die het steeds automatisch aanpassen XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//