Spam Je Instagram!

Ola lieve lezers,

het is eindelijk zover; femketje heeft een instagram account aangemaakt. Bij deze dus een keertje niet een spam je blog artikel maar een spam je instagram (haa dat rijmt ;3) artikel.

Laat dus in de comment je eigen instagram achter en volg mij via @femketjesblog! Heb je zelf misschien (nog) geen instagram maar weet je wel een aantal leuke intragrammers om te volgen, dan mag je die natuurlijk ook gewoon achterlaten!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

32 thoughts on “Spam Je Instagram!”

  1. Ik kan geen foto’s op Instagram plaatsen. Heel af en toe via de mobiel van mijn vriend. Mijn account is @daniellespringer ik zal jou ook gaan volgen Femke.

  2. Welcome to the club! Gotta love Instagram. <3 Vroeger vond ik het ab-so-luut niks, maar als meer mensen het aanmaken gaat het zelf toch ook kriebelen. :D Nu ben ik een kleeeeeein beetje addicted, ghihi.

    Ohja, ik "moet" nog spammen zeker? ;)
    Oke dan: volg mij mensen, kom dat zien!
    http://www.instagram.com/helloiamandrea !

  3. Mijn naam op Instagram is @luana_demelza. Profiel staat dicht ivm prive redenen, maar ik accepteer vrijwel iedereen ;-)

  4. Ik heb een blog geschreven over leuke Instagrammers! Tip voor jou, haha! In elk geval zijn @angelicablicks @kenzas @tuulavintage en @viva_glam_kay heel leuk om te volgen. Mode en make-up :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//