Nivea creme.

Nivea creme, wie kent het niet. Deze creme gaat letterlijk al langer dan een eeuw mee en nog steeds is het een erg fijn product die tegen heel wat huidprobleempjes beschermd of een oplossing bied.
(ik kon gisteren ineens mijn eigen potjes niet meer vinden, denk dat roy ze geplunderd heeft, vandaar even snel een gegoogled plaatje)
 
Nivea creme helpt voor mij persoonlijk erg goed tegen droge en ietwat schrale huid die ik kan hebben na het scheren van bijvoorbeeld mijn benen. Het geeft m’n huid weer wat rust en zorgt er voor dat rode bultjes e.d. verdwijnen. Ook heeft de creme een erg fijne geur, smeert deze fijn en trekt deze ook snel in. De creme is niet al te dik, niet zo dik als bijvoorbeeld Sudocreme maar ook niet zo dun als bijvoorbeeld een bodylotion.
De creme is voor zover ik weet gewoon op elk stukje huid te gebruiken, wel zou ik het gezicht wat vermijden, daar kun je beter een dagcreme voor gebruiken. De potjes nivea creme worden is verschillende groottes verkocht dus echt 1 duidelijke grootte en prijs kan ik nu niet noemen aangezien de potjes die ik heb gehad bij een nivea pakket zaten wat ik gratis in de winkel kreeg. De potjes die ik heb bevatten zo’n 30ml en zijn 12 maanden goed houdbaar. 
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Nivea creme.”

  1. Nivea vind ik zelf erg fijn, ik heb zelf ook een creme. Die wat op de foto staat lijkt me ook erg fijn werken;D

  2. bij de Op=Op wnkel hadden ze mini versies hiervan, makkelijk voor in je tas en maar 0,99 voor 3 stuks :)

  3. Mijn oma (overleden inmiddels) had zelfs op haar 81ste nog een heerlijk zacht en glad huidje! Op die leeftijd zelfs benen waar ik jaloers op ben! M'n moeder heeft ooit naar haar geheim gevraagd. Wat was het antwoord? Nivea! (Ok, ik klink als een hele slechte reclame maar het is waargebeurd :P)

  4. wij hebben niet zo goede ervaring met nivea, me moeders gezicht was er is een keer helemaal van opgezwollen ;/

  5. Ik ben wel fan van Nivea. Ik heb altijd wel zo'n potje in huis en meestal ook een kleine in mijn tas.

  6. Nivea Creme vind ik erg fijn! Inderdaad fijn voor na het scheren van de benen. Ik gebruik het ook dagelijks voor m'n gezicht. Heb nergens last van, gelukkig. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//