ModelMayhem.com.

 

Weer even een artikel over 1 van de sites waar ook ik lid van ben en waar iedereen welkom is die het leuk vind.
ModelMayhem is een site waar je als model, fotograaf, stylist, kledingontwerper,MUA en ga zo maar door, terecht kunt en connecties kunt leggen om eventuele samenwerkingen te organiseren. Ook kun je tegelijkertijd een kleine portfolio (20 foto’s) aanmaken om te laten zien wat je kunt en om natuurlijk wat naams- en gezichtsbekendheid te krijgen.
Zelf ben ik als model zijnde lid van ModelMayhem (femketje @MM) maar ik kan daarnaast ook nog als fotograaf een apart account aanmaken aangezien ik aan die kant van de camera ook werk. Je hoeft dus niet perse 1 aspect te kiezen en het daar bij laten, maar dit vind ik persoonlijk handiger om verwarring te voorkomen. *als iemand je dan wil boeken is het soms onduidelijk waarvoor, als model of fotograaf*
De site zelf is erg simpel maar duidelijk en het is wereldwijd open.
Dus ben je zelf werkzaam als professional of beginner in 1 van deze aspecten? Maak een profiel aan en wie weet wat voor aanbiedingen jij krijgt! Voor mij persoonlijk heeft het al voor veel naamsbekendheid en gezichtsbekendheid gezorgd dus je kunt het op zijn minst proberen als je net begint in het vak!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “ModelMayhem.com.”

  1. Ik ben geen model/fotograaf, maar leuk dat je dit even noemt voor andere mensen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//