MNY nagellak: my VARNISH 130.

Alweer mijn derde MNY lakje. Ik heb expres gekozen voor een witte lak aangezien mijn oude Essence lak *die ECHT heel erg super deluxe wit was* bijna op is en wel eens wilde weten of deze MNY lak ook zo’n goede dekkende kwaliteit heeft.
Ik ben over dit lakje wat minder te spreken dan over de Essence lak. Deze MNY lak is wat minder snel dekkend en wat meer waterig vergeleken met de andere witte lak. Wel moet ik zeggen dat deze een wat meer natuurlijke witte kleur heeft dan het bijna typex witte kleurtje die de oude Essence lak had. 
met twee coats lak.

 In mijn mening kun je dit lakje dus ook makkelijk als een french manicure lakje gebruiken, juist omdat deze wat meer sheer is. Dit heb ik zelf dan weer niet nodig omdat mijn nagels van nature een french manicure uiterlijk hebben. Wel is dit lakje mooi te combineren met flaky lakjes zoals MNY lakje # 145.
Het kwastje van de lak is niet erg breed maar naar mijn mening ook niet te dun en brengt wel okay aan.
Alle MNY lakjes kosten €2,49 en zijn te koop bij Etos.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “MNY nagellak: my VARNISH 130.”

 1. Als french manicure lakje is het erg mooi, maar als 'gewone' lak is die niet dekkend genoeg voor mij :)

 2. mooie nagels heb je idd!
  ik vind em niet zo heel mooi .. ook niet voor french manicure dan vind ik em iets wat te wit voor als 'basislak'

 3. Echt ontzettend mooi, hoe die staat op je nagels!
  Alleen jammer dat de nagellak niet zo heel goed dekt.
  Hoeveel laagjes moet je denk je hebben om alles perfect te dekken?
  En blijft ie dan ook mooi en lang zitten?''

  xx

 4. @Anne ik denk dat deze niet compleet dekkend te krijgen is *of je doet 15 laagjes ofzo*. dan kun je denk ik beter een andere betere witte lak zoeken ^^ heb wel gehoord dat de witte lak van H&M erg goed dekkend is ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//