MNY Blush 301.

Op aanraden van miss Vera Camilla herself, heb ik deze MNY blush gekocht en eens uitgetest. Eerst was ik nogal skeptisch over deze blushes omdat ik de pans erg klein vond vergeleken bij mijn 10 blush palette pans en het me lastig leek om het product netjes op je kwast te krijgen zonder dat het overal vliegt.
Opzich vind ik het, na het te testen, nogsteeds lastig om het netjes op m’n kwast te krijgen. Ik gebruik ook aardig grote kwasten en dat is daarom ook de reden waarom het ietwat rondvliegt. De blush zelf vind ik erg zacht maar brokkelt gelukkig niet snel.
De kleur is echt prachtig, een mooie peachy-pink kleur die bij veel lichtere en donkere huidtinten past. Ook zit er een kleine gouden shimmer in die je wangen een mooie glans geven en er voor zorgen dat je ‘glowt’.
De verpakking is simpel maar herkenbaar en de pan is makkelijk uit de orginele verpakking te halen en over te zetten naar een ander palette (als je dit handiger vind werken bijvoorbeeld).
Ik zou deze blush zeker aanraden als je niet erg veel geld wilt besteden aan een mooie blush want voor maar €2,99 is deze al te krijgen bij (ik geloof) alle Etos filialen.
(yups, femketje is make-up loos, as usual, 
met alleen een beetje blush om de echte kleur te laten zien! XD)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “MNY Blush 301.”

  1. Het kleurtje is heel mooi :) Geeft je ook echt glowy wangetjes op de foto!

    Maar ik vind die MNY blushes niet zo fijn in gebruik als ik eerlijk ben :( Ze blijven bij mij niet zo goed zitten, of ze zijn te glitterig :(

  2. @Suzy ja dat vond ik ook toen ik in de winkel bij het schap stond te testen, veel blushes zijn erg glitterig inderdaad >.<

  3. Mooie blush! Had graag gezien hoe die er van wat verder af uit ziet….fullface!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//