Mieke Petiet Visagie Examen Shoot

Ola lieve lezers,

Zoals de meeste van jullie wel weten (via twitter e.d.) heb ik in juni (en ook al een keer daar voor) model gezeten voor Arianne voor de make-up school in Middelburg genaamd Mieke Petiet. Jullie kennen deze school misschien wel want er zit er ook een in Amsterdam ^^

De laatste keer dat ik dus model zat, afgelopen juni, was het haar examen en ze had mij gevraagd om haar examen-model te zijn (waar ik dus echt nooit nee tegen zeg!). Bij dat examen was dus naderhand ook nog een uitgebreide shoot met dit keer Nancy Schoenmakers als fotografe. (omg i love her work!)

In dit artikel even een kleine sneakpeak van de 3 foto’s die het uiteindelijk geworden zijn. Het zijn wel foto’s gemaakt van de originele prints, vandaar de lichte vlekken op de foto’s. De digitale bestanden komen later nog en zal ik dan ook laten zien via FB, deviantArt en/of Hyves! Ook krijg ik nog 1 van de 3 prints thuisgestuurd voor in mijn papieren portfolio. (Arianne je bent een schat!)

(BTW; Arianne’s thema was Fallen Angel en wat hebben we geklungeld met die zware vleugels XD)

Dit is echt mijn favoriete foto <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Mieke Petiet Visagie Examen Shoot”

  1. Schitterend die foto's zeg en je makeup is ook prachtig. Ze zal vast slagen/zijn geslaagd :P

  2. Wow, wat enorm gaaf! Nancy Schoenmakers is ook echt geweldig, wat tof dat je met haar mocht werken. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//