Max Blush; Rose.

Iedereen weet nu wel dat Action niet alleen maar troepjes verkoopt. Velen hebben samen met mij de super goedkopen maar fijne cosmetica producten uitgeprobeerd en dit keer een review over 1 van de blushes die ik laatst heb aangeschaft voor maar €0,99!

Ten eerste gaat de blush niet erg lang mee maar heb je voor die 6 maanden houdbaarheid wel erg veel en goed gepigmenteerd product, namelijk 7 gram. De blush heeft een mooie donkere roze tint met een licht gouden shimmer. Deze blush is daarom erg mooi op getinte en erg lichte dames.

De blush is zoals ik al zei erg goed gepigmenteerd maar ook erg fijn in de huid te blenden. Ook de verpakking vind ik erg fijn, een makkelijk open te krijgen doosje met spiegel en powder puff! Hoe kunnen ze het voor nog geen hele euro maken denk ik dan ^^

Ook zit er voor mij persoonlijk nog een extra voordeel aan; de blush is dierproefvrij en dat vind ik erg belangrijk in cosmetica producten.
Ik ben er in ieder geval weg van! Heb je dus wat minder te besteden dan zijn de blushes van Action zeker aan te raden.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Max Blush; Rose.”

  1. Heel erg mooi! Ik heb ook 2 van deze blushes en ik vind de pigmentatie echt super!

  2. mooi kleur, ookal zou iktoch wat minder op doen dan op die foto! :D (is maar een tip!)

  3. @NellemiekeD & KirstenN dat was al heel erg weinig, ik ben erg bleek en de blush super gepigmenteerd

  4. Blushes van de Action zijn zeker fijn =) Ik vind het ook heel fijn dat er een spiegeltje in zit en dat ze dierproefvrij zijn =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//