Life @ College: Tentamen Weken.

 

Ola lieve lezers!
Dit keer weer een personal update over life @ college en ik kan je zeggen dat het extreem druk is geweest de afgelopen weken en het zeker de komende 2 weken niet minder druk zal worden. De tentamen weken zijn namelijk weer begonnen en heb deze week en vorige week alweer 2 tentamens gehad van TRV (trauma en rouwverwerking) waarvan ik al 1 uitslag weet, namelijk een dikke 8.
Tentamen weken gaan er hier als volgt aan toe;
          Je werkt je de pleuris om alles op tijd af te krijgen en hoop dat (als je in groepsverband werkt) iedereen ook echt zijn deel gedaan heeft en je dus geen extra werk hoeft te doen… jammer genoeg is dit in 1 geval deze week niet gelukt en hadden we daarom nog extra werk te doen >.<
          Alles wordt in de zelfde week ineens opgeschoven naar een eerdere of latere datum, dit zorgt ook voor extra stress als je bijvoorbeeld 1 opmerking niet hebt gehoord en je je werk dus niet op tijd klaar hebt aangezien je dacht dat de vaste datum nog stond… terwijl dit dus weer fijn opgeschoven was. Communicatie mensen!! Work on it!! (leraren zijn hier vooral erg laks in)
          Je studeert en blokt als een malle om alle stof in je koppie te krijgen en je hoopt geen black-out te krijgen op le moment suprême.
Een hele berg stress dus als er nog maar 1 klein dingetje foutloopt. Natuurlijk zijn er altijd nog de herkansingen maar daar ga ik nooit voor. Heb in deze 2.5 jaar ook nog geen enkel tentamen moeten herkansen en dat wil ik graag de andere 1.5 jaar zo houden.
Over iets langer dan een week heb ik jeugd tentamen, niet erg ingewikkeld (40 meerkeuze en 4 open vragen) maar de stof zit zo in elkaar dat je extreem goed moet lezen en echt moet mierenneuken om er achter te komen wat ze precies van je vragen. Op zich denk ik wel dat dit tentamen me makkelijk af zal gaan. Maar dan…. Dan is er nog recht….. pam pam paaaaaaaaammmmm! Een tentamen met alleen maar open vragen over recht. LIKE OMG! En ik ben al geen ster in juridisch gedoe! Hopen dat dat goed komt dus dat wordt extreem veel en lang blokken! Gelukkig heb ik Roy (mijn vriend), die echt alles afweet van rechten en andere juridische shiznit :)
Tot zover mijn personal stukje!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Life @ College: Tentamen Weken.”

  1. Succes! Arme jij, zoveel te doen :(
    Ik vind het erg sterk van je dat je niet wil herkansen ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//