Life @ College: Minor Creatieve Hulpverlener.

Ola lieve lezers!
Vandaag weer eens een ander, meer persoonlijk artikel over my life @ college. Dit keer zal ik wat meer uitleggen en vertellen over de minor die ik dit semester doe namelijk de creatieve minor. 
Vorig semester moest elke 3e jaars social work (MWD of SPH) student kiezen welke minor hij/zij wilde doen en mijn eerste keuze ging meteen naar deze creatieve minor. Gelukkig ben ik toegelaten voor deze minor en hoefde ik niet mijn 2e  keus (jeugd) of 3e keus (lerarenopleiding/educatie) te volgen. We moesten allemaal een top 3 maken voor het geval er geen plaats meer was in je 1e keus.
Op dit moment zijn er alweer 2 weken van de minor voorbij en ik moet zeggen dat ik super blij ben dat ik deze volg want het past echt precies bij me. Echt elke opdracht is gewoon typisch femke ^^. Een aantal dingen die we deze weken hebben gedaan zijn naar voorstellingen van HZ cult geweest, intuïtief schilderen (which i LOVED, zie de foto onder deze alinea), werken met maar 1 kleur, dagelijks een dagboek bij houden waarin alles kan en mag, fotograferen en ga zo maar door….
De komende weken heb ik nog veel meer workshops en voorstellingen zoals fotografie, dans, drama en levensverhalen en ik heb er zin in! :D Wel is het een hoop werk om te doen omdat je er eigenlijk fulltime mee bezig bent en ik ook nog een extra vak heb dit semester wat er maar tussen gepropt is en ook een hoop werk is, maar ik denk dat het allemaal wel goed komt.
Oh, en ik heb mijn aller eerste onvoldoende gehaald in deze 3 jaar dat ik HBO doe >.< voor Recht, een 4.3… Wat eigenlijk te verwachten was aangezien ik schijtziek werd in de tentamen week en ik maar 1 dag helder genoeg was om te studeren (lag ijlend in bed met 40 graden koorts). Maar goed, dan maak ik dat ook nog eens mee zo’n hertentamen, lol!
Gisteren heb ik ook nog een nieuwe bril uitgezocht en die is volgende week donderdag al klaar! Daar komt dus ook nog een artikel of filmpje (of beide) over komende week. Tot zo ver deze personal update!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Life @ College: Minor Creatieve Hulpverlener.”

  1. Ben benieuwd naar je nieuwe bril!
    Netjes hoor dat je nu je aller eerste onvoldoende hebt :|!
    Leuk om wat persoonlijks te lezen!

  2. Superleuk dat je je eerste keuze kon volgen, klinkt allemaal leuk! Jammer van je onvoldoende, maar hé, je was ziek :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//