Leuke Webshop: NaamKetting.nl

Ola lieve lezers!

Dit keer weer een iets ander artikel online dan dat jullie gewent zijn maar dat zegt niet dat het een minder leuk artikel is!
Een tijdje geleden werd ik door naamketting.nl gecontacteerd met de vraag of ik in ruil voor een naamketting met naam en design naar keuze een review artikel over hun site e.d. wilde schrijven. NATUURLIJK wilde ik dit want ik ben zelf al jaren op zoek geweest naar een webshop die voor een fijne prijs mooie kettingen maakt. Ik heb voor alle duidelijkheid mijn ketting naar keuze gratis gekregen, maar dit heeft geen invloed op wat ik verder van de webshop en de kwaliteit van de ketting vind!

Ten eerste over de site zelf; een makkelijke domeinnaam die ook super makkelijk te onthouden is (een pluspunt voor als je eventjes niet meer weet wat je een vriendin, je moeder of zus voor haar verjaardag moet geven!) en ook het uiterlijk van de site zelf vind ik wel fijn en overzichtelijk. Links heb je een handig keuze menuutje waarin je meteen kunt kiezen voor goud/zilver, een ketting, armband of wat dan ook. Je hoeft dus niet moeilijk te doen en lang te zoeken naar iets wat jouw smaak is.
Ze hebben een groot assortiment verschillende designs en dit maakte het voor mij wel een beetje lastig om snel een keuze te maken aangezien ik van mezelf al een aardige twijfelkont ben! Uiteindelijk heb ik dan toch voor een zilveren naamketting in model Mandy gekozen. Ik vond dit lettertype het mooist en in de eerste letter van de naam zit een erg mooi zirkoniaatje! Origineel kost deze ketting €42,95 wat ik zelf best goedkoop vind aangezien je het in elke naam (zolang het niet meer dan 12 letters bevat) kunt laten maken die je maar wilt! Ook de verzending en betaling is makkelijk, snel, fijn en betrouwbaar. Je kunt via ideal, paypal en credit card betalen wat het voor iedereen dus mogelijk maakt om een ketting (of iets anders) te bestellen.

De ketting die ik heb ontvangen heeft dus de naam Femketje, dit vond ik wel erg leuk aangezien ik altijd al femketje genoemd wordt en ook mijn blog femketje’s blog heet en officieel nu alweer een tijdje femketje.nl is. Het heeft een mooi formaat qua lengte en breedte van de naam zelf dus daar ben ik sowieso erg tevreden over.
De ketting kwam ook aardig snel aan (de kettingen worden hier in Nederland gemaakt!) en zat netjes verpakt in een stevige bubbeltjes envelop en in een mooi lila doosje. 
 (sleepyhead femketje ^^)
Over de kwaliteit van de ketting ben ik ook te spreken; het is niet een ketting die erg snel stuk zal gaan mits je er natuurlijk gewoon voorzichtig mee bent. Wel raad ik af om de ketting te dragen naar plaatsen waar je snel achter iets kan blijven hangen (denk aan pretparken of zwaar lichamelijk werk/banen) maar de ketting is voor de rest voor elke gelegenheid en plaats wel geschikt. Juist omdat er een schattig zirkoniaatje in zit is het zeker een ketting die je naar een gala of ander chique evenement kunt dragen!
Al met al, deze webshop raad ik zeker aan als je misschien voor jezelf of voor een vriendin, je moeder of zus, tante, oma of wie dan ook een leuk en origineel cadeau zoekt! Kijk dus voor meer informatie en meer designs, kettingen armbandjes en enkelbandjes op naamketting.nl .
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Leuke Webshop: NaamKetting.nl”

  1. Wauw leuk! Zoiets zocht ik eerder ook, maar nu eigenlijk niet meer. Maar als ik er nog een wil, ga ik zeker naar deze site.

  2. @Fashioncranberry mijnnaamketting.nl is anders dan deze site (naamketting.nl)

  3. Ik heb zelf ongeveer 3 jaar geleden een naamketting bij kruidvat.nl bestelt en ik ben er nogsteeds super blij mee! Ik heb hem sinds dien echt altijd om en het is een soort van statment-piece voor mij geworden :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//