Kuise Meisjes Oorbellen: Self Made From Scratch!

Ola lieve lezers!

Net als jullie ben ik deze week overspoeld met de doe het zelf filmpjes van andere beauty bloggers om deze oorbellen te maken. Ik ga geen filmpje maken, juist omdat nu wel duidelijk is hoe je deze maakt en hoe simpel het eigenlijk is.

Ik heb het wel ietsje anders gedaan dan de anderen, ik heb namelijk helemaal niets gekocht om deze oorbellen te maken; ik had alles gewoonweg al in huis!

Wat ik heb gebruikt om ze te maken:
– Stoffen nepbloemetjes, maakt niet uit welke je neemt want alles kan, alles mag!
– Zilver/gouden oorringen, oftewel creolen. Deze hoeven niet perse echt zilver of goud te zijn, goedkopere van bijvoorbeeld de HEMA doen het ook prima! Ik heb zelf wel zilveren gebruikt, maar dat is omdat ik alleen maar zilveren had liggen ^^
– Een paar kraaltjes. (optioneel)
– Een ketting, of in ieder geval een stukje.
– Meerdere craftstore tangetjes.
– Bizon secondelijm, andere sterke lijm voldoet ook!
– Een bedeltje of iets ander leuks wat je aan het kettinkje wil hangen. (optioneel)

De bloemen die ik heb genomen komen van een paar simpele en erg oude hawaii bloemenslingers. Het touwtje simpelweg doorgeknipt en de bloemen er af gehaald. Ik had maar twee slingers maar zit nu met een hele tas vol bloemetjes ^^

Het kettinkje komt van een aantal bedelarmbandjes af, evenals sommige bedeltjes. Je kunt deze wel op de markt kopen als je zelf geen extra kettinkjes meer in huis hebt. Je hoeft in ieder geval niet veel geld uit te geven wil je zo’n oorbel!

Over Kuise Meisjes zelf wil ik geen slecht woord zeggen, het is een super leuk idee maar ik vind de prijzen eerlijk gezegd erg hoog, zeker als je kijkt dat ik al 5 verschillende oorbellen heb gemaakt zonder een cent uit te geven!

Als je precies wil weten hoe je zo’n oorbel (of meerdere) kunt maken, neem dan een kijkje op Ilja’s blog of Laura’s blog!

 

Have fun creating!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Kuise Meisjes Oorbellen: Self Made From Scratch!”

 1. Leuke oorbellen heb je gemaakt! Ik heb geen gaatjes anders had ik ze ook graag gemaakt of willen kopen..

 2. Superleuk! Ik vind het echt knettergek dat je zo'n echte kan kopen voor €30!! Dat is echt vet veel! Kun je er idd beter zelf een maken ;)

 3. wauuw je hebt er lekker veel gemaakt. ik vind ze echt super leuk! Ik wist niet dat je die zo makkelijk zelf kon maken.

 4. Dat heb je leuk gemaakt :D.

  Ik heb ook even op de website gekeken van Kuise Meisjes en ziet toch wel verschil.
  Zij gebruiken luxere bloemen, kettingkjes en bedeltjes en zilver of goud waardoor het nauurlijk wat luxer is, er wat mooier uit ziet en het ook langer mee gaat.

  Maar ja, die zelfgemaakte zijn ook erg leuk, dus ik zou niet 30 of zelfs 70 euro uitgeven aan de oorbellen van hun site.

 5. Leuk idee, wel grote oorbellen uiteindelijk. (ik ben kleine knopjes of gewone ringen gewend)

 6. @Sanne je kunt ze ook met een slag kleinere ringen maken ^^ of met kleinere bloemetjes :)

 7. Ze zijn echt super leuk!
  Ik ben helemaal verliefd op de oorbellen van Kuise Meisjes, maar ik vind het veel geld voor 1 oorbel.

 8. @Freya ik zou niet zeggen dat degene die ik zelf gemaakt heb minder lang mee gaan dan de originele. de stof waar hun bloemen en deze van gemaakt zijn zijn van hetzelfde gemaakt, plus ik maakte de bloemen ook zelf i.p.v. een hele bloem te kopen die er in te verwerken. ook hun kettinkjes en oorbellen zijn niet altijd van echt zilver of goud en degene die ik gebruikt heb wel, ook heb ik nog een berg andere bedeltjes van zilver die ik er aan kan hangen dus ik blijf bij mijn standpunt, ik vind die oorbellen veel te duur terwijl ik ze zelf voor niets kan maken en er nog mijn eigen draai aan kan geven ook ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//