Huishoudelijke Mededelingen: Heb Je Vragen Of Opmerkingen?

Ola lieve lezers!

Vanaf vandaag hebben femketje.nl en femketjesblog.blogspot.com 1 apart emailadres waar je al je vragen over mij, mijn blog en producten kunt stellen! Ook kun je me op dit emailadres bereiken als je bijvoorbeeld een samenwerking wilt aangaan.

Nu krijg ik vaak vragen gesteld in artikels zelf en de meeste beantwoord ik ook, maar het kan altijd voorkomen dat ik een vraag over het hoofd zie, vandaar dit emailadres om het allemaal overzichtelijk te houden :)

En zoals de meeste van jullie wel hebben kunnen lezen op twitter, facebook e.d. heb ik een eigen domein aangemaakt (femketje.nl). de bedoeling is dat die site mijn blog en fotografie/modellen portfolio gaat worden, gewoon alles in 1 dus zodat ik alles handig onder 1 site heb. Natuurlijk blijft femketjesblog.blogspot.com gewoon mijn blog, deze is en blijft gekoppeld aan femketje.nl zodat jullie geen enkel artikel hoeven te missen!

Dus, heb je vragen, opmerkingen of wat dan ook? Stuur ze naar info@femketje.nl en ik probeer je dan zo snel mogelijk antwoord op je vragen te geven!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Huishoudelijke Mededelingen: Heb Je Vragen Of Opmerkingen?”

  1. handig hoor! Ook leuk dat je een eigen domein hebt aangemaakt dan kan niemand die meer van je afpakken ;-) Liefs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//