HEMA metallic eyemousse.

Producten die ik vaak gebruik tijdens shoots maar ook in het dagelijks leven zijn de metallic eyemousses van HEMA (intense colour & waterproof).

Ten eerste zijn ze waterproof wat ik erg handig vind, je hoeft het dus niet of amper bij te werken gedurende een dag. Ten tweede zijn er redelijk veel kleuren (13 in totaal) die je ook nog eens kunt mengen wil je een keer een ander soort kleur.
Zelf heb ik bijna alle kleuren namelijk:
          01; Grey.
          02; Silver.
          04; Purple.
          05; Pink.
          06; Green.
          07; Aqua.
          10; Gold.
In de potjes zit naar mijn mening best veel (5 gram) als je kijkt naar de kwaliteit van het product. De kleuren zijn namelijk erg goed gepigmenteerd en je hebt dus niet veel nodig om een mooie egale dekkende kleur te krijgen. Je kunt de mousse aanbrengen met je vingers of met een synthetisch kwastje.
Het enige minpuntje aan deze eyemousse is voor mij dat het verwijderen van de mousse redelijk lastig is, niet de kleur zelf maar de kleine glittertjes die je niet allemaal in 1 keer van je ooglid af krijgt. Eigenlijk niet echt een groot minpunt als je het mij vraagt aangezien dit bij meerdere producten van andere merken soms ook zo is. 
De verpakking is redelijk simpel maar handig in gebruik. Het zijn kleine potjes met een draaidekseltje. Ook zit er extra nog een plastic dekseltje tussen het draaidekseltje en het product. Dit zorgt er voor dat er geen mousse aan of tussen het potje en het draaidekseltje komt. 
Al met al vind ik het erg fijne potjes! Ze kosten rond de €3,00 per stuk.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “HEMA metallic eyemousse.”

  1. Ze lijken me enorm handig. Als ik een keer in de stad ben ga ik zeker kijken of ze die ook bij onze hema hebben.

  2. Zo, dat valt me helemaal niet tegen! Lijken me heel fijn als een basis onder je oogschaduwpoeders.

  3. Ik heb de zilvere eyemousse ook, maar ik krijg 'm er ook voor geen meter af haha!

  4. Kun je ze eigenlijk met andere kleuren mengen of is het echt zo'n all-over kleur?

  5. @PinkFairy over het algemeen kun je ze wel makkelijk mengen, ook met gewoon oogschaduw poeder :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//