Gosh 547 Blue Monday.

Gosh heeft flink zijn oude assortiment vernieuwt en daarom zijn er ook een hoop lakjes uitgegaan. Dit was zo’n lakje die ik voor een mooi prijsje (€3,50) mee naar huis heb kunnen nemen (normaal kosten lakjes van Gosh zo’n €7,00).
De verpakking is simpel, classy en erg herkenbaar voor Gosh lakjes. De lak zelf heeft een mooie metallic achtige finish, kobaltblauwe kleur en bevat paarse glittertjes. De lak is wel aardig dun, je hebt dus wel redelijk wat laagjes nodig om de lak dekkend op je nagels te krijgen. Wel droogt de lak erg snel en ben je dus niet eeuwen bezig om de lak dekkend te krijgen, laagje voor laagje.
De lak heeft een okay kwastje, niet erg dik maar ook niet erg dun. Er zit 8ml in elk potje wat zo’n 24 maanden goed houdbaar is.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Gosh 547 Blue Monday.”

  1. Leuke kleur! Gelukkig droogt hij best snel. Ik heb best wat lakjes die niet snel drogen en minstens 3 laagjes nodig hebben. Heb een keer 2 uur stilgezeten en toen ging ik douchen kon ik het er nog zo afvegen.. Grr. :S

  2. Ik was al bijna naar de kruidvat gerend om dit lakje direct aan te schaffen, tot ik las dat dit lakje uit het assortiment is gehaald.. Waarom?! Hij is zo mooi!

  3. @Carola misschien kun je 'm nog steeds in de schappen vinden of in de uitverkoopbakken :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//