Get To Know Femketje; Mei 2012.

Ola lieve lezers!

Het einde van mei is dik in zicht, vandaar dat er vandaag weer een Get To Know Femketje artikel online komt.

Ahh, de most wanted Catrice LE producten ever als je het mij vraagt; de Revoltaire paletjes. Ik heb ze met wat moeite zelf ook te pakken gekregen, alleen de blush (waar iedereen ook hysterisch van werd) heb ik niet meer kunnen scoren.

4 mei was ik in Maastricht een dagje shoppen met mijn mams. Natuurlijk kregen we van al dat geshop honger als een paard en hebben we een dikke vette biefstuk gegeten bij Amadeus. Zeker een restaurantje om aan te raden!

Geshopte goodies uitgestald toen ik weer terug in Vlissingen was!

Lunchen @ stage, 1 van mijn laatste weekjes daar. Ik ga altijd voor een smoothy en een lekker broodje :3

Met het warme weer heb ik nog minder zin in koken dan normaal (lees; ik haat koken). Daarom heb ik de afgelopen weken wat afgewisseld met verse salades die ik weer niet haat om klaar te maken. Snel, makkelijk en lekker!

Deze maand heb ik vrijwel geen vrije tijd gehad. Wonder boven wonder heb ik toch nog op een home alone avond zitten schilderen :3 (iets wat ik al jaren doe maar er vaak geen tijd voor heb) Schilderen is voor mij als mediteren, gewoon ff lekker doen en je hoofd leegmaken. Lucht vaak veel beter op dan mezelf volproppen met koekjes en chocolade als ik me ergens druk om maak.

23 mei was mijn laatste stagedag en gingen we ook met het hele team uit eten. Ik kreeg deze prachtige bos bloemen, vvv bonnen waar ik al een mooie gloednieuwe frietpan voor heb gekocht en ik kreeg zorgenpoppetjes en een geluksarmband. Ik ga het team zeker missen en hoop snel een baan te vinden in dezelfde doelgroep aangezien ik bijna afgestudeerd ben!

De Glossybox van mei 2012; ik ben nog nooit eerder zo blij geweest met de inhoud :D

Kapsalon geprobeerd van de Sofra hier in Vlissingen. Ik had er veel goede dingen over gehoord maar hij kwam uiteindelijk toch op nummer 3 in mijn kapsalonzaakjes top 3!

Tot zo ver mijn maand mei. Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen gebeurd zoals Roy’s opnames in het ziekenhuis (hij ligt nu btw weer terug in het ziekenhuis in Terneuzen waar hij nu wel echt meer en beter onderzocht wordt). We weten alleen nog niet wanneer welk onderzoek gedaan wordt, wat de oorzaak van zijn pijn is en wanneer hij naar huis kan. Eerlijk gezegd ben ik er nu wel klaar mee. Al drie weken lang nonstop onzekerheid is niet zo prettig en geeft op alle leuke dingen zoals het behalen van mijn scriptie en stage een enorme domper >.<

Voor nu is het weer afwachten en hopen dat de maand juni een stuk beter wordt!

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Get To Know Femketje; Mei 2012.”

  1. Leuk artikel en nog eens heel veel moed voor de komende onzekere periode gewenst.Kom wel allemaal terug op zijn pootjes terecht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//