Extra Opties op femketje.nl

De laatste twee weken ben ik een beetje tussendoor bezig geweest met extra opties op femketje.nl zoals bijvoorbeeld (eindelijk) de twitter button die ik er lange tijd niet goed werkend op kreeg om 1 of andere vage code reden.

Ook heb ik nu, zoals ook in het filmpje te lezen is, een translator optie toegevoegd zodat iedereen mijn artikels kan lezen en ik waarschijnlijk ook een meer gevarieerd publiek krijg en niet alleen maar Nederlands sprekende lezers snappen wat ik schrijf ^^

*Jullie trouwe lezers zijn wel errrrrrrug gewaardeerd btw! <3 *

En natuurlijk kun je me altijd een email sturen naar info@femketje.nl als je vragen en/of opmerkingen hebt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Extra Opties op femketje.nl”

  1. Echt fijn voor de niet-nederlanders onder ons, dat ze jouw blog kunnen lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//