Essence You Rock Lipstains.


Mijn allereerste paar lipstains waren deze van Essence. Ik ben zelf niet echt een lipproduct fanaat en al helemaal niet van lipstains, maar deze twee in een mooie 50% kortingsactie kon ik niet laten liggen. Normaal gesproken kosten ze €1,99 per stuk en ik had er voor die prijs dus twee.

 

01 Let Me In Rose is een mooie lichtroze tint die je eigenlijk al opbouwend donkerder op je lippen kunt krijgen. Hetzelfde geld voor 02 Your Pink Is On Fire, wat een donkerdere bijna paars/roze kleur is.
De lipstains zijn makkelijk qua aanbrengen, het is letterlijk een stift en de kleur droogt snel op je lippen. Pas dus wel op als je een foutje maakt, je moet snel werken om het weg te krijgen. De lipstains blijven zo’n 3 a 4 uur goed zitten mits je niet eet of drinkt, dan gaan ze er namelijk wel sneller af. Echt stainen doen ze dus niet een hele dag lang, maar zo’n 3 uur vind ik toch mooi meegenomen!
x femketje
PS: vergeet niet mee te doen met de winactie!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence You Rock Lipstains.”

  1. @Ann voor mijn gevoel wel een beetje maar niet heel erg, pas na een uur of 3 zijn ze aardig droog ^^

  2. Mooie kleuren, ik wil zelf ook wel lipstains kopen maar als ik ze zie liggen ben ik er altijd niet meer zo zeker van…

  3. Ik zag net bij Kruidvat voor 1 euro maar ik laat hem liggen want het is maar eentje
    Lijkt mij handig zo penlipstick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//