18 thoughts on “Essence Nailart Cracking Topcoat (white) *filmpje*”

 1. Ik heb geen van deze lakjes, ik denk ook niet dat ik ze ga kopen.
  Vind het jammer dat deze allen verticaal crackt, waardoor je niet echt losse stukjes krijgt.

 2. @a1001addictions ik ga nog testen of ze ook horizontaal cracken als ik ook horizontaal lak ^^

 3. Is leuk om te zien hoe het veranderd hé :D En nee, heb die lakjes nog niet :) Veel plezier met je lakjes :D

 4. @Beautyill het is ook echt een ramp ook hoor om deze te pakken te krijgen.. ben zelf deze week al een stuk of 15 keer naar verschillende kruidvatten geweest en steeds waren ze uitverkocht of gewoonweg niet geleverd… en vandaag kreeg ik te horen dat ze bijna niet meer leverbaar zijn >.< gelukkig heeft een klasgenootje ze bijna allemaal mee kunnen nemen voor me, behalve de zwarte cracking topcoat dus…

 5. bij ons is de hele nieuwe collectie er nog niet eens , en je hebt bij ons ook niet een nail-art schap. Terwijl ik zo graag crackling nagellak wou, ze zien er namelijk zo mooi uit.

 6. ik denk dat veel kruidvatwinkels wachten tot de stapelkorting afgelopen is. Het is natuurlijk ook best dik verdienen met die nieuwe collectie. Ik heb ook de witte crack en ben van plan om eens te kijken of het beter werkt als je het vetvrij maakt. Dus dat ga ik nog eens bekijken. Op plastic nagels heb ik het geprobeerd en toen waren het wél brokjes. heel vaag. Liefs.

 7. Wat koel! Ik ga zo ontzettend vaak naar de Kruidvat en steeds is het er niet dik balen.:(

 8. Leuk filmpje! =D, ik wil ook nog z'n crackling topcoat gaan halen. Hopelijk
  hebben ze die hier al wel..

 9. Heb deze vanmiddag gekocht, ze waren net de nieuwe dingen in het schap aan het zetten ;) maar vind het niet echt een mooi effect eigenlijk.. vind die van P2 mooier 'kraken'…

 10. Wat leuk dat je al hebt
  Ik zie nog geen nieuw colletie hier bij mij waar ik woon en wat mooi lange nagels heb je

 11. Ik vind deze echt niet mooi! Heb zelf de zwarte en de paarse van Pupa en die 'barst' veel mooier.. & tip: niet 2 keer over dezelfde plek heen gaan! Zorgen dat je voldoende lak op het kwastje hebt zitten, ook al lijkt het veel, en dan in 1 of 2 streken je nagels lakken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//