Essence Nail Art Express Dry Drops *filmpje*
Het geluid kan wat zachter zijn bij sommigen, ik heb geen idee hoe dit komt *waarschijnlijk is m’n camera echt flut aan het worden of ligt het aan de verschillende typen laptops* maar bij mij doet het geluid wel normaal en ook op 3 andere laptops/pc’s waar ik het geprobeerd heb. Ook heb ik geprobeerd het geluid te verbeteren via mijn bewerkingsprogramma maar deze stond al op het maximale >.< Ik ga denk ik maar gewoon proberen om zo veel mogelijk met mijn gsm te filmen, ten eerste is de kwaliteit van beeld en geluid beter en daarnaast zie je de kleuren levensechter! (mijn excuses voor het ongemak!)

x femketje

PS: vergeet je niet mee te doen met de winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Nail Art Express Dry Drops *filmpje*”

 1. (Het geluid bij mij was idd slecht, soms kon ik je niet verstaan. Jammer, mss als je wat dichterbij staat dat het beter is? Of eerst gewoon opnemen en later inspreken? Ik heb geen idee hoor, verzin ook zomaar wat?? ;) )
  Ik vind het wel jammer dat je niet werkend hebt laten zien, daar was ik wel benieuwd naar..

 2. @Leontine het maakt jammer genoeg niets uit als ik dichterbij sta of niet, ik denk dat m'n cameraatje echt lurp is om 1 of andere reden >.< maar ik vind het ook zo raar dat het geluid wel goed is op de verschillende laptops waar ik het op heb uitgeprobeerd >.<

 3. het geluid was bij mij ook wat slechter, maargoe doe je niets aan. Ik heb hem ook , ik vind ze wel oké:)

 4. Bij mij was het geluid redelijk, heb m ietjes harder gezet maar kon je goed verstaan.
  Mooie ooglook heb je ook :)

 5. Ik heb deze ook! Vind hem erg fijn :)
  Ik hoor je overigens prima als ik oordopjes in mijn laptop doe, anders is je stem wat zacht (maar nog hoorbaar ^^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//