Essence Mono Eyeshadow: 12 hippie flair.

Als je op zoek bent naar een fijne mono oogschaduw voor een lag budget prijsje kan ik je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen in het Essence schap. Niet alle kleuren zijn even gepigmenteerd, maar wees niet bang om de testers in de winkels ook echt te gebruiken!
Deze mono oogschaduw van Essence was geen tegenvaller. De kleur zelf brengt fijn aan en is ook makkelijk nat aan te brengen. Het heeft een metallic finish wat ik persoonlijk erg mooi vind maar wat niet altijd even handig is tijdens studioshoots (i.v.m. scherpe flitsers etc.) Natuurlijk is deze oogschaduw makkelijk in het dagelijks leven te dragen en kun je het ook voor speciale gelegenheden gebruiken. De oogschaduw blijft met en zonder basis erg lang goed zitten.

Wat me opviel aan deze oogschaduw is dat er geen specifieke geur aan zit. Normaal gesproken hebben Essence oogschaduws een typisch oogschaduw geurtje maar deze ruikt letterlijk naar niks.
Het design is simpel en natuurlijk super herkenbaar voor Essence producten.
Zeker een aanrader dus! Voor nog geen €2,00 kun je mono oogschaduws krijgen bij de meeste Kruidvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence Mono Eyeshadow: 12 hippie flair.”

  1. Die kleur past niet echt bij mijn huidskleur, maar hij is wel ontzettend mooi! Ik koop ook vaak dingen bij Essence want die zijn lekker goedkoop en handig! Soms koop ik ook bij het goedkope merk Catrice en heel soms (als ik dringend een goede mascara + oogpotlood nodig heb) bij MaxFactor :D Maar echt het meeste bij Essence! <3

  2. O, wow. Dat pigment. Love it.

    Jij schrijft de laatste tijd erg veel over essence hΓ©? Niet dat ik het erg vind, maar het valt me op.

  3. @Kimberley ja ik heb het zo ingeplanned dat ik de meeste producten van Essence, vooral de oogschaduws, in januari en februari review en post ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//