Essence Mono 20 Big Bang.

Ik ben sowieso altijd wel fan van Essence producten en ben er vaak ook tevreden over maar zo af en toe zit er een oogschaduw bij die niet echt goed is. Niet goed gepigmenteerd in ieder geval.
Deze mono is er zo eentje die ietwat tegenvalt qua pigmentatie maar die het wel weer super doet als je het nat opbrengt of op-pat.
De kleur zelf vind ik een erg lief en lente-achtig kleurtje en blijft erg lang zitten, ook zonder oogschaduwbasis. Afgezien van de minder goede pigmentatie maakt deze mono wel alle andere beloftes waar en geeft een mooi metallic effect. Er zit geen duidelijke geur aan de oogschaduw wat ik persoonlijk een positief aspect vind en de oogschaduw brengt erg zacht aan. Ook zit er best veel in deze mono namelijk 2.5 gram. De pan kun je ook makkelijk uit de verpakking halen en bijvoorbeeld met andere losse pans in 1 palette steken.
(op deze foto zie je zelfs bijna geen kleur, niet zo’n beste pigmentatie dus als je hem droog of zonder basis gebruikt)

Al met al is het wel een fijn en lief kleurtje maar valt de pigmentatie zelf wel wat tegen vergeleken bij andere Essence mono’s. Deze oogschaduw is voor nog geen €2,00 te koop bij de meeste Kruidvat filialen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence Mono 20 Big Bang.”

  1. Hmm jammer van de pigmentatie.. dan heb ik toch liever een roze shimmer van catrice.. die is totaal anders van kleur (enige overeenkomst is dat hij ook roze is) maar die is zó liefff :D

  2. @Sanne dat is wel apart dan XD ik moet het echt op-patten of nat aanbrengen wil ik dat er zichtbaar kleur vanaf komt >.<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//