Essence All Eyes On Me Mascara 04 Deep Green.

Al eerder had ik de donkerpaarse versie van deze mascara gekocht en die was me zo ontzettend goed bevallen dat ik deze niet kon laten liggen tijdens de 50% kortingsactie bij Kruidvat.
Het is een mooie niet al te overheersende donkergroene mascara die mooi van pas komt voor een extra detail in een look. De mascara heeft, voor mij, een perfect smal borsteltje waardoor hij zelfs bij de kleinste wimpertjes in de ooghoeken komt. Ook separeerd het borsteltje erg mooi wat het uiteindelijke resultaat erg natuurlijk laat overkomen. (Je ziet de groene tint pas beter als je ook daadwerkelijk meerder laagjes aanbrengt.)
De mascara beweerd extra volume, lengte, krul, dikte en separatie te geven. Naar mijn mening geeft hij zeker wel meer lengte, krul en separatie maar extra volume en dikte krijg ik niet voor elkaar zonder het op spinnenpootjes te laten lijken.
 (beide foto’s zijn met maar 1 laagje mascara)

Wel heeft de mascara een typisch mascara geurtje maar dit is niet zo extreem dat je er echt last van krijgt of je er aan ergert tijdens het gebruik. De mascara bevat 8ml product en is zo’n 6 maanden na de eerste keer openen goed om te gebruiken. (normaal gesproken mag je maar zo’n 3 maanden met een mascara doen maar als je hem goed gebruikt op schone wimpers kun je er wel ietsjes langer mee doen)
Al met al een fijn mascaraatje voor een fijn prijsje (rond de €2,00-€3,00).
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence All Eyes On Me Mascara 04 Deep Green.”

  1. Volgens mij staat op elke mascara dat ie 6 maanden goed blijft… dus vooral niet doen en die 3 maanden aanhouden ;)
    Het effect is wel mooi! Ziet er netjes uit! Maar ik zie niet echt een groene kleur :P

  2. Ziet er mooi uit! En het groene valt niet eens op dus ik zou hem nog kopen ook. :P

  3. Wauw die is mooi! Die moet ik maar even bekijken voor dat prijsje! Hij is niet waterproof zeker..

  4. @Jolet hij is inderdaad niet waterproof! Ik draag zelf ook nooit waterproof omdat het je wimpers kan afbreken e.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//