ELF Liquid Eyeshadow.

Bij mijn aller eerste ELF bestelling kwam ik de volgende twee kleuren liquid eyeshadow tegen namelijk sultry satin en misty mauve. Het zijn beide zachte tinten met een enorme hoeveelheid shimmer en ze kostte me maar €1,00 per stuk!


In de β€˜tubes’ zit niet erg veel maar je doet er wel redelijk lang mee naar mijn mening. Wel vind ik dat de verpakking er verder okay uit ziet, een doorzichtige huls en een zwarte dop en er zit een zachte aplicator aan die netjes en egaal aanbrengt. 

De liquid eyeshadow heeft een wet look effect en droogt na het aanbrengen erg snel. Ook kun je deze makkelijk gebruiken als highlighter op je ogen of andere delen van je gezicht. De substantie is niet erg dik maar ook niet te waterig, precies goed dus! Wel hebben die eyeshadows een ietwat vreemde geur die ik niet zo gauw thuis kan brengen en herkennen.

Al met al vind ik deze liquid eyeshadows erg fijn en kosten ze ook bijna niets!
x femketje

PS: vergeet je niet mee te doen met de winactie?  

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “ELF Liquid Eyeshadow.”

  1. Ik ben niet zo'n fan van dat soort liquid oogschaduws.. Ze blijven bij mij nooit lang zitten.

  2. Ik ben ook niet weg van liquid oogschaduws. Aan de lipglossjes van ELF zit ook een bepaald luchtje (en smaakje) wat ik ook niet thuis kan brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//