ELF High Definition Poeder.

Deze poeder had ik bij mijn aller eerste bestelling bij ELF meebesteld en ik ben er echt super tevreden over.
Ten eerste de poeder zelf, deze is erg fijn en brengt lekker zacht aan en je ziet niet dat je het op hebt. Het maakt de poriën kleiner en geeft een mooi matterend effect wat perfect is tijdens shoots of gewoon in het dagelijks leven.

Ook de verpakking vind ik erg netjes, chique maar simpel en er zit een cute ass powder puff bij die erg zacht en fijn is in gebruik.
Wel vond ik dat er niet erg veel product in het potje zat, er was letterlijk meer ruimte over dan dat er poeder in zat maar aan de andere kant doe je erg lang met de hoeveelheid die je krijgt, zeker als je het zoals ik, niet elke dag gebruikt maar alleen tijdens shoots etc..

De prijs vind ik redelijk, €6,80, zeker als je kijkt naar de beloftes die dit product echt waarmaakt. De verkrijgbaarheid daarentegen is een stuk minder. Het is alleen via de ELF sites te verkrijgen en moet voor ons Nederlanders vanuit Frankrijk komen wat zorgt voor de hoge verzendkosten van €7,50.
Al met al vind ik het zeker een product wat ik anderen zou aanraden. Ook visagisten hebben met deze poeder een goudmijntje in handen tijdens werk voor shoots of tv!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “ELF High Definition Poeder.”

 1. Echt jammer dat de verzendkosten zó hoog zijn! Maar alsnog, als je meerdere dingen zou bestellen, is het nog steeds goedkoop! Heb je ook ervaring met de kwasten van ELF?

 2. @Judith ik heb zelf maar twee kwastjes van ELF dus echt veel ervaring heb ik er nog niet mee. heb zelf een concealer kwastje en een wenkbrauwborsteltje waar ik wel erg tevreden over ben!

  ook heb ik gehoord dat de studio kwasten van ELF erg goed zijn :) die zijn wel wat duurder dan de €1,00 kwasten van ELF maar dan zijn ze alsnog niet erg duur ^^

 3. Ik vind ELF op zich wel goede producten hebben. Niet allemaal, ik vind de lipsticks wat minder, maar kwasten, oogschaduw en blush weer wel.
  Heb de laatste keer ook de daily brushcleanser gekocht, echt NOOIT meer! Jemig, wat een vreselijke geur heeft dat! Heel vies en de kwast blijft er echt sterk naar ruiken. De lucht bleef ook de hele dag in mijn neus hangen :(
  Maakt de kwasten wel goed schoon, dat dan weer wel..

 4. @Leontine he bah >.< goed dat je het zegt over die brushcleanser, dan hoef ik die in ieder geval niet te kopen!

 5. Wilde alleen maar even zeggen dat definition fout is geschreven in de titel, waarschijnlijk is het maar een typo ;) In elk geval de poeder klinkt best goed :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//